kolmapäev, 19. september 2007

Tähemärkide varjuküljed. IV

Kaljukits

Kaljukits on võimuhull ning otsustab inimeste üle tihtipeale nende positsiooni järgi või selle järgi, kuidas nad suudavad aidata Kaljukitsel ühiskondlikul või ametiredelil tõusta. See teisi kontrolliv isiksus näeb maailma liiga jäikades tingimustes, surudes nii endale kui teistele lõputult peale reegleid, mida peaks tegema ja tuleks teha.

Kaljukitsel oleks väga soovitav oma jäikust, kriitilisust ja pessimismi kontrolli all hoida, sest just need omadused võivad talle kunagi kurjalt kätte maksta.

Veevalaja

Veevalaja varjuks on kas jäik, hukkamõistev perfektsionist, kes ihkab võimu, mida ta võib saavutada anarhia teel – või paheline ja ebakonventsionaalne tüüp, kes tegutseb teistest erinemise pärast.

Veevalajad võivad olla teinekord ka suured enesehävitajad või siis moehullusele kalduva häirega. Veevalajad lihtsalt lähevad väga kergesti ühest äärmusest teise.

Kalad

Kalade variisik on märter, kellele tundub, et teda tüssatakse ja kasutatakse ära. See isiksus ei suuda mõista, millal on sobiv aeg lõpetada teistele hea tegemine ja neile andmine. Kalade varju peamiseks iseloomujooneks on süütunne ja sellest tulenev lunastus ning eneseohverdamine.

Kommentaare ei ole: