neljapäev, 27. september 2007

Indiaani Horoskoop. Kaksikud












Hirv 21.05 - 20.06 (Kaksikud)


Tootem: Hirved on väga veetlevad, väledad ja osavad loomad. Nad jälgivad erksalt ümbrust ja reageerivad väga kiirelt. Asjatu võitluse vältimiseks (välja arvatud paaritumisajal) ja ohtu tajudes valivad nad ohutu taganemistee.

Element: Hirve elemendiks on õhk, mis sümboliseerib väledust ja liikuvust. Hirv on väsimatu ja ei tunne puhkust, tal on vajadus olla ühel ajal igal pool ja pidevalt midagi muuta.

Klann: Hirv kuulub liblika klanni. Liblikas on pidevas liikumises, lendleb õielt õiele ja ei peatu kuskil kaua. Ülekantuna tähendab see seda, et Hirved vajavad vaheldust, suhtlemist ja erutavaid elamusi ning selle vajaduse rahuldavad nad spontaanselt ja meeleldi.

Tuuled: Hirve sündimise ajal puhuvad tuuled idast, kuid peagi hakkavad need suunda muutma ning puhuma lõunakaarest. Kevade kõrgpunkt on möödas. Oodata on suuri muudatusi ja Hirve märgi all sündinud löövad meelsasti kaasa nende elluviimisele.

Tüüpiline Hirv: Loomult on Hirv tundlik, kuid samas ka kergemeelne ja muretu, lisaks on neil vastupandamatu vajadus saada uusi erutavaid impulsse. Nad tahavad pidevalt oma ümbruses teha suuremaid või väiksemaid muutusi, eesmärgiks näha elu huvitavat ja mitmekesist poolt. Pikad ja rahulikud perioodid teevad Hirve närviliseks.
Hirve märgi all sündinutel on ergas ja avali vaim, mis teeb neist huvitavad vestluspartnerid. Nad on väga sõnaosavad ning pole üheski olukorras suu peale kukkunud. Oma sarmi ja vaimukusega tõmbab Hirv tähelepanu ruttu endale. Tal pole raske sõlmida teiste inimestega kontakte, kuid kahjuks on Hirv mõnevõrra kannatamatu ja võib juhtuda, et tulises vaidluses ei lase ta vastasel juttu lõpetada.
Hirve tugevate külgede hulka kuuluvad paindlikkus ning uue olukorraga kiire kohanemine ja reageerimine. Kiire tegutsemise tõttu võidakse Hirve pidada heitlikuks ja pinnapealseks. Neil pole aega ega püsivust uurida asjade tagamaid.

Armastus: Kuna Hirv armastab vaheldust, pole tal kerge säilitada kauakestvat suhet ühe partneriga. See on võimalik vaid siis, kui partneril läheb korda hoida armastus huvitav ja erutav - mis pole kaugeltki kerge ülesanne. Kui see ka õnnestub, ei ütle Hirv ära väiksest flirdist, seetõttu vajab ta huvitavat ja ka leplikku partnerit. Kui Hirv ei kiindu kergesti, on ta võrgutamise ekspert ja elegantsiga võidab ta vastassugupoole. Kuni armu- ja abielu temaga kestab, ei muutu see iial ühetooniliseks.

Elukutse: Ka tööl paneb Hirv suurt rõhku mitmekülgsusele. Oma teravat mõistust tahab ta proovile panna vaheldusrikkas vaimses ja füüsilises töös. Hirvele sobivad elukutsed, kus on tegemist inimestega ja tuleb käia tööreisidel, näiteks sobib ta hästi müügimeheks või ajakirjanikuks. Igavuse suhtes on Hirv allergiline nii töö- kui eraelus.

Elujõud: Hirve nõrkadeks kohtadeks on hingamisorganid, käed ja jalad. Samuti võtab ta sageli rohkem ette, kui ta närvikava kanda suudab, seepärast on eriti tähtis vahetevahel kõigest välja lülituda ning lõdvestuda.

Väike Hirv: väike Hirv on erakordselt aktiivne ja elav laps, kes näitab üles suurt huvi ümbritseva vastu. Vanemad peaksid jälgima, et tal oleks võimalus maha rahuneda ja iseendaga tegeleda. See käib ka õppimise kohta - Hirvel on küll lahtine pea, suur teadmishimu ja kiire taip, kuid puudu jääb püsivusest. Väike Hirv õpib kiiresti, kuid pealiskaudselt.
Väikese Hirve parimaks omaduseks on, et ta oskab levitada rõõmsameelsust ja teisi lõbustada. Tuleks aga jälgida, et väike Hirv oma vestluskaaslasi tõsiselt võtaks ja laseks neil oma jutu lõpuni rääkida.
Fantaasia ja sõnaline väljendusoskus on ka väikesel Hirvel hästi arenenud. Ta armastab põnevaid lugusid ja mõtleb neid ka ise välja. Õhtuti etteloetavad jutud ei tohiks siiski olla liiga erutavad, sest rahunemisega on Hirvel raskusi.

Hirv ja tema partnerid:

Hirv ja Pistrik:
Siin segunevad ideederikkus ja dünaamiline teovõime - mida Hirv välja nuputab, selle viib Pistrik ellu. See ei soodusta mitte ainult armastuse õidepuhkemist, vaid ka ühiste projektide ja ettevõtmiste idanemist.

Hirv ja Kobras: Hirv võtab asju kergelt ja muretult, Kobras on aga tugeva reaalsustundega. Vastandid võivad teineteist küll hästi täiendada ja rikastada, kuid kindlat garantiid nende suhte õnnestumise kohta anda ei saa. Igal juhul on vajalik, et mõlemad oleksid valmis kompromisse tegema.

Hirv ja Hirv: Kahel Hirvel on teineteisest palju rõõmu ja nad vahetavad uusi impulsse. See on ülimalt huvitav ja erutav, teisest küljest võivad suure vaimse aktiivsuse ja vahelduse tõttu emotsioonid ja hingeline suhe tagaplaanile jääda.

Hirv ja Rähn: Hirv ja Rähn on teineteisele võõrad. Samal ajal kui Rähn punub pesa lootuses, et lähedased on seal õnnelikud, rändab Hirv ringi. Meeldiv kooskõla on sellistes tingimustes ebatõenäoline, kuid Hirvel on nii mõndagi õppida Rähnilt sügavate tunnete kohta.

Hirv ja Lõhe: Hirv ja Lõhe saavad omavahel päris hästi läbi. Nad mõlemad vajavad teatud määral vabadust ja Hirve ei sega eriti ka see, et Lõhe vahel juhtimise enda kätte võtab. Kui asi liiga kirjuks läheb, võtab Hirv endale lihtsalt paar vaba päeva.

Hirv ja Karu: Kuigi Karu on väärtuslik partner, ei ole Hirv teda kohates kohe vaimustuses. Võib juhtuda, et kohusetundlik ja põhimõttekindel Karu üritab Hirve lõbujanu ohjeldada ning võib teda kergluses süüdistada. Siin on vaja palju head tahet.

Hirv ja Ronk: See tõotab erutavat ja huvitavat kombinatsiooni. Mõlemad on teravmeelsed ja seltskondlikud ja vaevalt jääb siin mõni soov täitmata. Üksnes tugev vajadus vahelduse järele võib tekitada stressi.

Hirv ja Madu: Sellise kombinatsiooni puhul võib tekkida probleem, et Hirv eelistab tegeleda elu pealispinnal olevate asjadega, samal ajal kui Madu tõmbab elu sügavamal asetsev ja varjatum pool. Ideaaljuhul on kontakt nende vahel nii hingeline kui vaimne, kuid seda pole kerge saavutada.

Hirv ja Öökull: Need kaks märki peaksid üsna hästi läbi saama. Hirv üksnes usub ratsionaalsetesse teadmistesse, Öökull aga otsib teadmiste taga sügavat tarkust ning tahab seda mõista. Kui Hirv teeb need vaimsed süvauuringud kaasa, on harmoonia tagatud.

Hirv ja Hani: Hanega ei oska Hirv algul midagi peale hakata. Hane range ja keskendunud loomus võib olla Hirvele kindlaks vundamendiks - või tüütuks piduriks. Kumb vaatepunkt vastab tegelikkusele, tuleks neil mõlemal läbi mõelda.

Hirv ja Saarmas: Saarmas on Hirvele tõeline kingitus. Üheskoos võidakse tõusta vaimsetesse kõrgustesse. Siiski tekib siin oht, et kaotatakse reaalsustaju. Seetõttu peaksid nad mõlemad jälgima, et argine tegelikkus nende vaateväljalt täielikult ära ei kaoks.

Hirv ja Hunt: Siin peitub oht, et Hirv ja Hunt elavad teineteisest mööda, kuna nad oma erisuguseid vajadusi ei üldse ei mõista, rääkimata siis nende ühitamisest.

NB!
Pistrik 21.03 - 19.04 (Jäär)
Kobras 20.04 - 20.05 (Sõnn)
Hirv 21.05 - 20.06 (Kaksikud)
Rähn 21.06 - 21.07 (Vähk)
Lõhe 22.07 - 21.08 (Lõvi)
Karu 22.08 - 21.09 (Neitsi)
Ronk 22.09 - 22.10 (Kaalud)
Madu 23.10 - 22.11 (Skorpion)
Öökull 23.11 - 21.12 (Ambur)
Hani 22.12 - 19.01 (Kaljukits)
Saarmas 20.01 - 18.02 (Veevalaja)
Hunt 19.02 - 20.03 (Kalad)

Kommentaare ei ole: