kolmapäev, 12. september 2007

MoeHoroskoop. Sõnn

Sõnnitarid on sensuaalsed, kindlameelsed ja neile meeldib end aegajalt hellitada ja poputada. Nende riided tunduvad alati hinnalised ja soliidsed, mis ei tähenda aga seda, et riiete hind üüratult kallis oleks. Sõnnid lihtsalt oskavad teistest sodiaagimärkidest paremini eristada hinna ja kvaliteedisuhet.

Samuti peavad Sõnnid lugu mugavusest. Riided olgu pigem seljas hästi istuvad, kui ülitrendikad.

Lisaks riiete väljanägemisele, peab ka hilpude materjal olema parim. Kvaliteetne siid ja kašmiir juba Sõnni riidekapist ei puudu.

Kuigi Sõnnid tunduvad esmapilgul olema ideaalse maitsetajuga riietujad, kipuvas nad sageli olema lohakad, sest nende kallitel riietel kipub olema alatasa plekke. Hoiduge sellest kallid Sõnnid!

Aksessuaaridest eelistab Sõnn massiivseid, kuid samas lihtsaid ehteid. Hea oleks, kui ehet kaunistaks ka mõni vääriskivi, kuid kindlasti ei ole Sõnnid kassikullakandjad. Ehted olgu ikkagist hõbedast või kullast.

Värvidest armastab Sõnn mahedaid toone, eriti roosat, helesinist ja sinist.

Kui Sõnnitar on rohkem püksikandja, siis oleks soovitatav need välja vahetada kleitide vastu. Kleidikesed on lihtsalt Sõnnide trump. Samas hoidu pitside-satside ja rüüside küllusest.

Kommentaare ei ole: