neljapäev, 6. detsember 2007

Need salapärased käejooned I


Hiromantia ehk käejoonte järgi ennustamine on üks lihtsamaid ennustamise viise. Hiromantia ennustab inimese iseloomu ja tulevikku, tõlgendades tema peopesas olevaid jooni.

Käejooned:

1. Elujoon

2. Peajoon

3. Südamejoon

4. Veenusevöö

5. Päikesejoon

6. Mercuriuse joon

7. Saatusejoon


Peopesa 1: lühike peajoon

Elujoonega (roheline) ühinev lühike peajoon (punane) võib viidata lühikesele elule, juhul kui ka elujoon (roheline) on lühike.

Lühike elujoon lõpeb keskmise sõrme juures, mis näitab seda, et planeet Saturn omab selle inimese elu üle mõju. See võib viidata nõrkadele kopsudele, hingamisraskustele, astmale, põlvede ja pahkluude reumale ja nahaprobleemidele.

Saturni mõju võib ka aeglustada seedimist, põhjustada kõhukinnisust ja veresoonte laiendeid.




Peopesa 2: kaks peajoont

Kui lühike peajoon (punane) ühineb elujoonega (roheline), nii nagu on näha kollases sõõris, ja allpool on teine elujoonega (roheline) ühinev peajoon (oranzh), siis viitab see inimesele, kes suudab pidada kaht ametit või juhtida kaht firmat, millest üks on seotud perekonnaga ja teine mitte.

Teine peajoon (oranzh) annab sellele inimesele rohkem iseseisvust karjääri ja äri alal.

Kuna esimene peajoon (punane) lõpeb keskmise sõrme (Saturni sõrm) piirkonnas, viitab see sellele, et see inimene on sunnitud tegema 35 eluaasta ümbruses järske muudatusi töös või firma juhtimises, romantilises suhtes või abielus.

Ja kuna teine peajoon algab 35 eluaasta juures, siis näitab see järjepidevust teises ametis või teises firmas. Elujoonega ühendatud kaht peajoont omavad inimesed on väga intelligentsed ja kuigi nad tahavad iseseisvust või kujutavad end juba ette tulevases ametis või firmas, suudavad nad hoida ka olemasolevaid suhteid.

Sageli arvatakse, et kahe peajoonega inimesed on kahestunud ning neil võib olla hobi, millest saab vanemaks saades täiskohaga töö.


Peopesa 3: elujoonega seotud äärmiselt kaarjas peajoon

Peajoon ei esinda mitte ainult mõttejõudu, vaid ka seda, kuidas seda kasutatakse suhetes, tööl ja sageli ka seesmiste vaimsete ihade rahuldamisel.

Joonisel on punane joon peajoon. Nagu te näha võite, on selle joone kaar kaunis dramaatiline ning ka pikkus on muljetavaldav. Kaardus peajooned on tavaliselt üsna pikad.

Pikk peajoon viitab võimele kohaneda ning õppida kasutada erinevaid andeid. See ei viita tingimata erinevat tüüpi ametitele, pigem paindlikkusele ja võimele arendada mingit tegevust. Kaarjas joon viitab ka kujutlusvõimele.

Sinisega märgistatud joon viitab sellele, et selles piirkonnas avaldab kõige tugevamat mõju Mars. Kui peajoon siseneb sellesse piirkonda, hakkab seda koheselt mõjutama Kuu.

Tundlik loomus on väga iseloomulik. Tujukus on sageli kontrollimatu, mis viitab sellele, et seltskond, milles te viibite, võib dikteerida teie tujusid. Sellise peajoonega inimestel ei ole soovitatav vaadata liiga palju kurbi, emotsionaalseid või õudusfilme. Kui peajoon on seotud elujoonega kohe alguses, nii nagu on näha pruunis sõõris, siis võib see sundida inimese liigsesse sõltuvusse rutiinist, kommetest või mõnest teisest inimesest. See inimene ei ole kindlameelne ja peaks olema iseseisvam.

Kui te olete huvitatud okultismist või müstitsismist, peate kontrollima tungi uputada end uskumustesse, mis on kaunis ebamaised. Teid võib tõmmata okultismi poole. Noor kuu või täiskuu tugevdavad seda iha. Usk saatusesse annab teile intuitsiooni, aga samas võib see tõmmata endale kogu teie tähelepanu.

Selle inimese juures võib sageli märgata püüdeid olla seksuaalses aspektis ebatraditsiooniline, aga kuna peajoon ja elujoon ühinevad kohe alguses, võib see inimene leppida passiivse partneri rolliga. Seksuaalne kujutlusvõime võib joosta amokki ja teatud mõjutuste korral võib selline inimene kalduda biseksuaalsusse.


Peopesa 4: elujoonest eraldatud äärmiselt kaarjas peajoon

Joonisel on näha punasega joonistatud kaarjas peajoon. Vahe kolmandas peatükis näidatud joone ja selle joone vahel seisneb selles, et antud joon on eraldatud elujoonest, nii nagu pruunis sõõris on näha.

Selle joone omanik on mõtetes ja ärialases karjääris väga iseseisev, aga on emotsionaalses plaanis ikkagi teistest sõltuv. Soov olla armastuse alal vallutaja võib tuua temas välja domineeriva isiksuse.

Ta on vaba vaim, kes vajab tegevusvabadust ja ruumi, et luua ja ellu viia ideid. Need jooned sunnivad inimest otsima vaheldust, olgu töös, suhetes, seksis või sõpruses. Kujutlusvõime on väga üles kruvitud, mis sunnib seda inimest eksperimenteerima täiskasvanueluga juba väga noorest peast.

Selline kaardus peajoon muudab inimese väga seikluslikuks ja altiks kõike korraga proovima. Mõnikord mässab see inimene põhjuseta, mis võib muuta ta ülbeks. See peajoon võib suunata inimese väga ebatraditsioonilistele seksuaalsetele aladele ja kuna peajoon on elujoonest eraldatud, nagu pruunis sõõris näha, on see inimene väga agressiivne partner, näidates üles kalduvust olla omandihimuline, aga ihaldades samas vaheldust. Selle inimese puhul võib ilmneda biseksuaalsus või kõrgendatud soov eksperimenteerida.

Sellise peajoonega inimene pürgib sageli juhiks ning armusuhetes tahab ta välja paista ning kaldub domineerima. See ei tähenda, et see inimene oleks halb, aga tal võib teinekord nappida mõistmist. Nii 3 kui 4 peatükis näidatud käejoonega inimestega käib kaasas veidi ebapraktilisust, aga sellised inimesed oskavad rakendada uut tehnikat ning aidata muuta põnevamaks seda, mis on väga jäik. Sellise inimese seltskond ei ole kunagi igav ning see võib viia põnevate seiklusteni.

Külaskäik kohalikku kõrtsi või õhtusöök küünlavalgel mõjub sellistele inimestele imeliselt ning seksikas film käivitab nende energia.


Peopesa 5: elujoonega ühendatud normaalne kaarjas peajoon

Joonisel on näha üsna tavaline kaarjas peajoon, mis on märgitud punasega. See näitab kalduvust loovusele ja kujutlusvõimele, aga on praktilise alatooniga. Selle inimese ideed leiavad aktsepteerimist ka teiste poolt.

Sinine katkendlik joon näitab piirkonda, kuhu kaarjas peajoon peaks jõudma. See näitab oskust suhelda inimestega ja head iseloomu. Normaalne kaarjas joon võib mõnikord viidata säravate ideede puudumisele, aga vähemalt on ta stabiilne.

Paljudel teadlastel on selline kaarjas joon, mistõttu nad on jäigas keskkonnas loovad ja paindlikud. Ka paljudel juristidel on selline käejoon, mis võimaldab neil loovalt seadusi tõlgendada.


Peopesa 6: elujoonega ühendatud kaarjas peajoon, Merkuuri mõju all

Joonisel on näha punane peajoon, mis asub normaalsest madalamal ning ulatub väikese sõrme alla. Väikest sõrme tuntakse hiromantias Merkuuri sõrmena ning Merkuur mõjutab tavaliselt selliseid alasid nagu side, reisimine, kindlustus, pangandus, väärtpaberibörs.

Samas viitab see inimesele, kes kiirustab, on kannatamatu ja langeb kergesti stressi, võibolla seepärast, et ta on valmis võtma endale korraga palju ülesandeid.
See käejoon näitab tugevat ajupotentsiaali ja võimet asju kiiresti haarata.

Kui peajoon ja elujoon saavad kokku punases sõõris, võib see inimene olla meeskonnamängija, kohanedes ja aktsepteerides reegleid.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga,kui minu peajoon roheline katkeb ja siis jookseb jälle roheline edasi?(paremal käel)Vasakul käel samamoodi roheline lühike.Mõlemal käel algavad punane ja roheline koos.Nagu ristuvad.Ehk siis elu katkeb aga ärkan uuesti ellu????Keeruline lugu...

Anonüümne ütles ...

Mul on elujoonega ühinev katkev peajoon. Olen 35 aastane, katkestasin oma tööalase karjääri ning omandan eriala, mis on seotud minu ande ehk hobiga, millest on "oht" saada minu põhitöö :). Töötab küll!

ViKa. ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Kas olete võlgade ülevaatamisel või administreerimisel? Kas olete mustas nimekirjas? Kas te üritate igakuiste maksetega toime tulla? Kas soovite osta maja, autot või äri laenu, kuid võlgade läbivaatamise või haldamise all? Kui olete vastanud YES ühele mu küsimusele? Palun võtke meiega ühendust e-posti teel: nortonfinance2017@gmail.com