pühapäev, 23. detsember 2007

Kriipsujukud paberil

Koosolekul istudes või telefoniga rääkides kritseldavad paljud spontaanselt märkmikuservale kolmnurki ja ruute. Vahel saab mõni tähtis paber tervenisti ristikesi ja ringikesi täis. Psühholoogid arvavad, et selliste joonistuste järgi saab analüüsida inimese hingeseisundit ja iseloomu.

Alateadlikud joonistused aitavad meil iseennast paremini mõista. Aasta lõpul oma paberimajandust korrastades tasub heita pilk vanale aastamärkmikule ja ülejäänud korrespondentsile. Võib juhtuda, et tähelepanelikul vaatamisel avastate sirgeldustes endale midagi väga olulist!

Kriipsujukud:
Need tunduvad esmapilgul küll lõbusad, kuid tegelikult on nende taga appikutse. Kriipsujuku väljendab abitust, soovi mingi kohustuse täitmisest kõrvale hoida või suutmatust teha teoks varem tehtud otsuseid. Tavaliselt joonistavad inimesed kriipsujukusid siis, kui peaksid oma seisukohta muutma, kuid nad ei suuda ennast selleks sundida. Seega tuleks neid sirgeldatud mehikesi võtta kui hoiatust.

Lilled ja päike:
Te vajate senisest rohkem tähelepanu ja mõistmist. Ärge raisake aega ega energiat ebaolulisele. Otsige üles vanad sõbrad, sest te vajate neid. Hoiduge üksildusest!

Viirutatud malelaud:
Malelaud näitab pikka aega kestnud hingelist madalseisu. Selle põhjuseks võib olla liiga madal enesehinnang. Olete sattunud ebameeldivasse olukorda ning tahaksite sellest välja tulla. Te ei pea midagi varjama ega maha vaikima! Kui aga juhtub, et ruudustik ilmub teie märkmikku või paberiservale tihti, siis kannatate tõenäoliselt varjatud komplekside all. Üritage taastada oma meelekindlus, sest vastasel juhul stress süveneb!

Geomeetrilised kujundid:
Kui eelistate sirgeldada ruute, kolmnurki või rombe, siis enesekindlusest juba teil puudust ei tule. Teil on asjadest oma kindel arvamus, mida te naljalt ei muuda ja veendumused, mis aitavad teid püstitatud eesmärgini jõuda. Mida nurgelisemad on kujundid, seda agressiivsem te seesmiselt olete, kuigi see ei paista välja. Katsuge asju lihtsamalt võtta, sest pidev pingeseisund ei lase teil lõõgastuda ning mõistus domineerib tunnete üle.

Ringidest moodustunud kett:
See on märk, et inimene tunneb ennast üksikuna. Mingil põhjusel ei kutsuta teid seltskonda või koosviibimistele, kus te nii kangesti olla tahaksite. Kahjuks juhtub seda sageli. Ärge heitke meelt, parem analüüsige olukorda - miks teid huvitavad inimesed teid vältima kipuvad? Ehk olete selleks ise põhjust andnud.

Mesilaskärg:
See kirjeldab rahu, harmoonia ja korrastatud elu poole püüdlemist. Teise seletusena tähendab see ka soovi perekonda luua. Võimalik, et teie probleem on selles, et te iseendale sellise unistuse olemasolu tunnistada ei soovi.

Paberile tekitatud võrgustik:
See näitab, et mingil põhjusel olete sattunud täbarasse olukorda. Iga hoogne ja tugev joon on rünnak, mida te ei riski võtta. Kui te ühel hetkel hetkel spontaalselt joonistusele ringi ümber tõmbate, tähendab see probleemi vähemalt välist lõpetatust. Teil on komme solvanguid alla neelata, mis aga pole sugugi ohutu, kuna hinge jääb kibestumine.

Rist:
Teid vaevab süütunne. Muuseas riste joonistavad inimesed üsnagi tihti. Naised joonistavad riste ilusamaks, meestel on see lihtsalt kaks teineteisega risti tõmmatud joont. Mõlemal juhul väljendab see kujund aga ühte ja seda sama: teid rõhub nähtamatu koorem. Kas teete endale ise etteheiteid või on seda einud keegi teine, kelle arvamus on teile oluline. Jõudke tõeni, sest vastasel juhul saabki süütunne teie pidevaks kaaslaseks.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

Steven Williams ütles ...

Praegu pakume kehtiva isikutunnistusega ujuva intressimääraga laenu intressimääraga 2%.
Võite saata oma laenu mis tahes laenusummas, mida vajate.
Pakume laene vahemikus $ 5000 000 USD min. $ 50 000 000 USD maks.
Meie pikaajaline krediit maksimaalselt viie (5) kuni viiekümne (50) aastaga.
Pakume järgmise laenu tüüpi: projekti laen, refinantseerimislaen, äriinvesteerimislaenud, auto või sõiduk Laenud, üliõpilaslaen, võlgade konsolideerimine, eluasemelaenud, isiklikud laenud, reisi- ja puhkuslaen, jõulu- ja uusaasta laen.
Meie ettevõte vajab ka isikut, kes võib olla meie riigis esindav firma.
Võtke ühendust meie STEVEN WILLIAMSi FINANTSARUANNETE bürooga e-posti teel: stevenwills0001@gmail.com

Kui olete huvitatud meie finantspakkumistest ja soovite saada meile laenu, võtke meiega ühendust ja andke meile allpool toodud andmed, mis on vajalikud, et algatada
Laenusumma vastavalt.

Nimi: ___________________________
Nimi: ____________________________
Sugu: _______________________________
Perekonnaseis: _______________________
Kontakt Aadress: ______________________
Linn / Linn: ________________________
Riik: ______________________________
Sünnikuupäev: ________________________
Vajalik summa laenuna: ________________
Laenu kestus: ________________________
Kuu sissetulek / aastane sissetulek: _________
Amet: ___________________________
Laenu eesmärk: _____________________
Telefon: ________________________________
Faks: __________________________________

Nende üksikasjade tunnustamisel on väljakujunenud tingimused, sealhulgas leping.

Tänan teid patroonide eest!

Parimate soovidega
STEVEN WILLIAMS RAHAVOOGUDE FIRM
E-post: stevenwills0001@gmail.com

Maureen ütles ...

UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com )
(anatiliatextileltd@gmail.com)
(bdsfn.com@gmail.com)
What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)

For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Have you applied for loan online before (yes or no)
Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Best Regards.
Mrs.Emilia Fedorcakova

Mrs Sharon Sim ütles ...

My Brothers and Sister all over the world, I am Mrs Boo Wheat from Canada ; i was in need of loan some month ago. i needed a loan to open my restaurant and bar, when one of my long time business partner introduce me to this good and trustful loan lender DR PURVA PIUS that help me out with a loan, and is interest rate is very low , thank God today. I am now a successful business woman, and I became useful. In the life of others, I now hold a restaurant and bar. And about 30 workers, thank GOD for my life I am leaving well today a happy father with three kids, thanks to you DR PURVA PIUS Now I can take care of my lovely family, i can now pay my bill. I am now the bread winner of my family. If you are look for a trustful and reliable loan leader. You can Email him via,mail (urgentloan22@gmail.com) Please tell him Mrs Boo Wheat from Canada introduce you to him. THANKS

LOAN OFFER ütles ...

Tere kõigile, minu nimi on Bensonn, ma olen Saksamaalt, stuttgarti linn, ma olen siin, et anda tunnistust selle kohta, kuidas ma sain laenu firmalt GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM pärast seda, kui esitasin kaks korda erinevate võlausaldajatega, kes väidavad end siin laenuvõtjana. foorumis, arvasin, et nende laenamine on reaalne ja seda rakendati, kuid nad ei andnud mulle kunagi laenu enne, kui mu sõber tutvustas mulle krediidifirmat GEORGE WILLIAMS, kes lubas mind aidata minu sooviga laenuga ja tõesti tegi seda, nagu lubati mul oli kahtlusi, kuid ma ei kasutanud kunagi usku ära. Ma poleks iial arvanud, et on veel usaldusväärseid laenuvõtjaid, enne kui kohtusin GEORGE WILLIAMSiga, kes aitas mind tõesti krediidiga ja muutis mu elu paremaks. Ma tean, et häid laenuandjaid on veel palju, kuid ma soovitaksin teil proovida laenufirmat GEORGE WILLIAMS, selle hoolt ja mõistmist. te ei tea, kas vajate erakorralist laenu või soovite oma projektidele rahastust, seega võtke julgelt ühendust hr GEORGE WILLIAMS, laenufirma, tema e -posti aadress on? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

LOAN OFFER ütles ...

Tere härra / proua
Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
Teate, et raha laenamine on keelatud.
Peate võtma laenu, märkige valdkonnad, kus saame.
sind aitama:
* Rahaliselt
*Ettevõtte laen
* Hüpoteegid
* Investeerimislaenud
* Autolaenud
* Võlgade konsolideerimine
* Krediidipiir
* Teine hüpoteek
* Krediidi tagasiostmine
* Isiklikud laenud
* Õpilaslaen
Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõttesse investeerimiseks.
võtke USAga ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]