esmaspäev, 3. detsember 2007

Hiina numeroloogia

Vanad hiinlase uskusid, et universum on loodud matemaatilistel alustel. Seepärast ongi numbrid hiinlastele erilise tähtsusega. Neile ei tähenda numbrid mitte ainult arvutamist, vaid nad on veendunud, et numbrites peitub maagiline jõud, mis mõjutab inimest, tema igapäevast elu ning saatust.

KUA – (mõnes allikas ka Gua ja BaGua) number arvutatakse sünniaastast, mis omakorda sõltub ka inimese soost. KUA number iseloomustab isiku olemust, suhet teiste inimestega ning kogu ümbritseva maailmaga.

KUA numbri arvutamine:

NB! KUA number baseerub Hiina kalendril, mistõttu inimesed, kes on sündinud enne 6. või 7. veebruari, peavad oma sünniaastast maha arvutama ühe aasta. Näiteks: kui sünnikuupäev on 6. veebruar 1950, siis arvuta oma KUA number 1949 aasta järgi.

Mees

Esmalt liida kokku kõik oma sünniaasta numbrid. Näiteks: kui sünnikuupäev on 13. juuni 1978, siis 1+9+7+8=25=2+5= 7. Nüüd lahuta saadud lõpptulemus arvust 10 ehk 10–7=3. Sinu KUA number on 3.

Naine

Liida kokku kõik oma sünniaasta numbrid. Näiteks: kui sünnikuupäev on 13. juuni 1978, siis 1+9+7+8=25=2+5= 7. Nüüd liida saadud lõpptulemusele number 5 ehk 7+5=12=3. Sinu KUA number on 3.

Tulemus:

Number 1 K’an

Number 1 KUA põhielement on vesi. Need inimesed on teiste suhtes toetavad ning lahked. Neil on väga hästi arenenud ilumeel ja neil on suurepärane oskus ilu hinnata. Selle numbri esindajad on head suhtlejad. Nad on meistrid veenma ja läbi rääkima, nad on diplomaatilised ning abivalmis ja tundlikud teiste vajaduste suhtes. KUA number 1 soodsad värvid on must ja sinine. Õnnetoov sümbol on metall (kuld, hõbe, vask jms.). Selle numbri esindajad võivad valesti elamise korral kannatada neerutalitlushäirete ja kõrvahaiguste all ning neil võib olla suuri probleeme tööl.

Number 2 Ken

Number 2 KUA põhielement on maa. Need inimesed on lojaalsed, praktilised, kannatlikud ja sihikindlad. Nad on sisemiselt väga tugevad isiksused. Nende poole võib oma muredega alati pöörduda. Soodsad värvid: pruun, beež, kollane, punane ja roosa. Õnnetoov sümbol on puit. Selle numbri esindajad võivad valesti elamise korral kannatada käte ja sõrmede talitlushäirete all.

Number 3 Chen

Number 3 KUA põhielement on puu. Neil inimestel on puu tugevusega võrreldav jõud ning samas lilleõrn loomus. Selle numbri esindajad on ekstravertsed, energilised, näitlejameisterlikud ning neil on väga hästi arenenud eetikameel. Soodsad värvid on roheline, sinine ja must. Valesti elades võib selle numbri esindajatel olla probleeme lastega ja lastesaamisega ning peresuhetes.

Number 4 Hsun

Number 4 KUA põhielement on samuti puu ning isiksuseomadused sarnanevad KUA number kolmega: neil on puu tugevusega võrreldav jõud ning samas lilleõrn loomus. Need inimesed on väljapoole elavad, energilised, näitlejameisterlikud ning neil on väga hästi arenenud eetikameel. Number 4 KUA esindajatele meeldib väga reisida. Soodsad ja õnnetoovad värvid on must, hall ja sinine. Valesti elades võivad need inimesed kannatada reite ja puusade talitlushäirete all.

Number 5 Center

Number 5 KUA on number, mida Hiina numeroloogias eraldi ei käsitleta. Kui selle numbri esindaja on naine, siis tuleb tal vaadata number 2 KUA’t, ja mees peab vaatama number 8 KUA’t.

Number 6 Chien

Number 6 KUA põhielement on metall. Need inimesed võivad olla ilusad ja leebed olevused ning samas ka ettearvamatud ja äkilised. Nad on iseseisvad, juhi tüüpi inimesed, kes on väga ambitsioonikad ja suurepärased organisaatorid. Soodsad ja õnnetoovad värvid on beež, kollane, pruun ja oranž. Valesti elamise korral võivad selle numbri esindajad kannatada pea ja kopsudega seotud tervisehädade all. Võib esineda ka suhteprobleeme ning üksinduse­vaevusi.

Number 7 Tui

Number 7 KUA põhielement on samuti metall ning siin kehtib sama isiksusekirjeldus nagu KUA number 6 puhul: need inimesed võivad olla ilusad ja leebed, aga samas ka ettearvamatud ja äkilise loomuga. Nad on iseseisvad, juhi tüüpi inimesed, kes on väga ambitsioonikad ja suurepärased organisaatorid. Soodsad värvid on beež, kollane ja pruun. Valesti elamise korral võivad need inimesed kannatada suu- ja hammasteprobleemide pärast.

Number 8 Kun

Number 8 KUA põhielement on maa. Sarnaselt KUA number kahega on need inimesed truud ja praktilised ning sisemiselt väga tugevad isiksused. Need on inimesed, kelle poole võib oma muredega alati pöörduda. Soodsad ja õnnetoovad värvid on beež, kollane, pruun, punane ja roosa. Valesti elades võib neil olla kõhuga seotud tervisehädasid.

Number 9 Li

Number 9 KUA põhielement on tuli. Need inimesed on rõõmsameelsed ja säravad. Selle numbri esindajad on sündinud juhid ning vajavad pidevat tegutsemist. Nad inspireerivad teisi, on suurepärase huumorimeelega, innustunud ja edasipüüdlikud. Soodsad värvid on punane, lilla, roosa ja roheline. Valesti elamise korral võivad selle numbri esindajad kannatada silmade ja südamega seotud tervisehädade all. Samuti võib ette tulla madalat enesehinnangut.

Kommentaare ei ole: