kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Veidike ebausust


Kui tähtsaim on tervis

Kasvava kuu aegu haigestumine tähendab pikalevenivat tervenemist.

Ei maksa seista kohas, kus mõne aja eest seisis tühi ämber: jalad hakkavad valutama.

Laenatud riiete ja asjade kandmine toob endaga kaasa saatuse muutumise.

Hoiduge istumast ja lamamast seal, kus seda tegi haige inimene! Muidu saate tõved kaasa.

Kellel on kodus kass, see südamehaigustesse ei sure. Silitage oma neljajalgset ravijat sagedamini!

Musta kassi saba silitades kindlustate endale hea nägemise pikaks ajaks. Sel moel on võimalik vabanenda ka silmanärvi tõmblustest.

Kui on vaja välja tõmmata haige hammas, laske seda teha esmaspäeval.

Tulega naljatada ei maksa. Ärge sülitage tulle ega kustutage süljega hõõguva sigareti otsa: saate huultele herpese või keele otsa villid.


Ennustusi ärimeestele

Pange lauale mobiiltelefon, lauatelefon ja lusikas. Siduge oma raamatupidajal silmad kinni, keerutage teda ja paluge, et ta võtaks neist esemetest ühe. Kui talle satub pihku lusikas, on lood kehvad: tuleb sekeldusi maksuametiga. Kui satub telefon, kuulatakse pealt teie ärikõnelusi. Kui ta võtab mobiiltelefoni, kulgeb ka uuel aastal kõik vanaviisi. Kui aga tema käe alla ei satu midagi, on oodata suurt kasumit.

Peitke mingi väärtuslik ese ära ja paluge raamatupidajal seda otsida. Kõik vaikivad. Asutuse juht annab käsi plaksutades signaale: külm – üks plaksutus, kuum – kaks. Kui raamatupidaja leiab eseme kolme minuti jooksul, võib oodata suurt kasumit. Kuus minutit tõotab väikest kasumit. Kui aga eseme leidmiseks kulub 15 minutit, lõpetage pidutsemine ja mõelge, mida ette võtta, et vee peale jääda. Kui aga otsija eset ei leiagi, on ta lihtsalt halb raamatupidaja.

Hea töötaja test: kui olete korralikult pidutsenud, minge kõik välja ennast tuulutama ja võtke igaüks kaasa klaas vett. Kui pealik annab käskluse, pistavad kõik töötajad jooksu esimese laternaposti poole. Seejärel uuritakse olukorda: kes on kõige rohkem vett maha loksutanud, on halb alluv. Kes jõuab esimesena kohale täis klaasiga, on teistest kõvasti parem.


Kui oluline on pereõnn

Abielusõrmus peab olema tingimata sile – mustri ja vääriskivideta. Erinevalt teistest ehetest kaotavad abielusõrmused isegi kõige hinnalisema vääriskivi lisamisel oma väest väga palju.

Laulatussõrmus ei ole lihtsalt ehe, vaid kõige tugevam ohutis, mis abikaasadel üldse olla võib. Kõige parem oleks lasta abielusõrmus valmistada hõbedast, nagu see oli meie esivanematel.

Kandke abielusõrmust kogu aeg. Seda ei maksa sõrmest võtta ei pesu pestes ega magama heites. Kui kas või üks abikaasadest laulatussõrmuse kandmisest loobub, nõrgeneb selle kaitsevõime kohe. Tegemist on sellise maagilise esemega, mida peab alati olema kaks!


Kui õnnelik tuleb uus aasta?

Üks selle teadasaamise võimalustest: õues ennustades keerutatakse teid suletud silmi, kuni lõpuks orientatsiooni kaotate. Siis hüütakse "stopp!" ja palutakse vaadata kuud. Kui pöördute kuu poole parema õlaga, saate rikkaks. Kui vasakuga, on oodata vaesust.

Saatuselt võib edu kohta teateid saada ka nõnda, et panete lauale kuld-, hõbe-, vask- ja poolvääriskiviga sõrmuse. Siduge endal silmad kinni, keerutage end ja võtke laualt esimene pihkusattuv ehe. Kui saate kuldsõrmuse, ootab teid rikkus. Hõbe tõotab kasu. Vask näitab, et kõik jääb endiseks. Kiviga sõrmus ennustab aga tervet rida ebaõnnestumisi.

Kirjutage samale paberilehele mitu rahasummat: üks naeruväärselt väike, teine keskmine, kolmas suurem. Või joonistage paberile erinevaid asju, mida kavatsete järgmisel aastal osta. Seejärel süüdake paberileht ja pange kandikule. Mis ärapõlenud paberile alles jääb, selle saategi. Kui ära põleb kõik, ei saa te midagi. Vihje: sel juhul on targem tuli kustutada juba varem!

Esitage kasusaamise või edu kohta oma küsimus ja lülitage sisse televiisor: esimesed kolm sõna, mida kuulete, ongi endelised ja annavad mõista, mis teid uuel aastal ees ootab.

Helistage suvalisel telefonil ja küsige: "Kui palju?" Kui teile öeldakse number, mängib see teie edasises elus suurt rolli.


Mida tuleks silmas pidada endale pruugitud auto soetamisel?

Auto pole ainult liiklusvahend, vaid ka meile lisandunud energiakiht. Paljud inimesed muretsevad endale kasutatud auto. Aga nad ei taipa, et selle energiaväli kannab endas paratamatult ka endise valdaja eluolu (sealhulgas haigusi, avariisid ja õnnetusjuhtumeid) puudutavat informatsiooni.

Pruugitud autot ostes uurige selle minevikku, mitte pelgalt läbisõidetud kilomeetreid ega teisi tehnilisi näitajaid. Eriti halb on, kui endine peremees oli seotud mõne kuriteoga või oli raskesti haige. Auto tuleks jätta ostmata, kui eelnev valdaja on surnud vägivaldsuse tagajärjel või raskesse haigusesse, kui autos on sooritatud roim või on see läbi teinud inimohvritega avarii.

Kasutatud autot soovitavad mõned sensitiivid lasta pühitseda või energeetiliselt puhastada. Eelistada tuleks tagasihoidlikku värvi sõiduriista. Silmatorkav värv äratab tähelepanu ning tõmbab ligi kadeduse ja pahatahtlikkuse energiat. Selliste autode juhte trahvitakse sagedamini ning nad satuvad sagedamini avariisse.

Autot remontides tasub samuti jälgida, milliseid varuosi kasutatakse: kui need on pärit kahtlase minevikuga autodelt, võivad teil ees seista tõsised probleemid.

Ka uus auto võib teile häda kaela tuua. Et seda ei juhtuks, ärge kaunistage oma autot surmasümbolitega (näiteks skeletti või surnupealuud kujutava ripatsiga) ega riputage esiklaasile eksootilisi mänguasju ja nukke. Kui autol on purunenud tahavaatepeegel, ärge võtke sõitu ette enne, kui see on vahetatud.

Et hoida oma sõidukit igasuguste ebameeldivuste, vigastuste, avarii ja ärandamise eest, kasutage amulette. Hästi kaitsevad õnnetuse eest kvartskristall, küüslauk ja suvaline punane ese. Amulett peaks olema võõraste silmade eest varjul.


Kuidas valmistada talismani?

Kõige suurem kaitsevõime on pereliikmete – ema, isa, venna, õe või lapse – valmistatud talismanidel (ohutistel).

Te võite talismane ehk ohutisi valmistada ka ise, kuid seejuures tuleb kinni pidada järgmistest nõuetest:

ohutisi ei saa valmistada iseendale;

ohutis tuleb teha vabast tahtest ja puhtast südamest, seepärast ongi mõttetu kelleltki nõuda, et ta teile amuleti valmistaks – selle eest tasumine ei käi rahas.

Ohutise materjalid tuleb hoolega valida: kivis, metallis või puidus peituva informatsiooni olemus peab sobima selle inimese olemusega, kelle jaoks te ohutist teete.

Talismani valmistamise ajal on soovitatav mõelda inimesele, kellele teie kätetöö on määratud, soovides talle selle eseme kaudu armastust ja hoolitsust.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Need nõuanded võivad tõesti head olla ja mina usun nendesse.

Unknown ütles ...

IGAL RAHVUSEL OMAD EBAUSUD :)