teisipäev, 1. jaanuar 2008

Aastahoroskoop 2008 huumorisõpradele :)

Jäär
Uus aasta – uus lootus leida See Õige oinas või lammas enda kõrvale. Miski tekitab tunde, et seekord veab. Söö rohkelt ploome! See on hea nii sinu seedimisele kui ka rahakotile, sest järgmisel aastal ei ole sinu rahaasjad just kõige paremas korras. Hea aeg alustada uue karjääriga, eriti näidustatud on demineerija, Falcki turvamehe või isegi sutenööri amet.

Sõnn
Sul on järgmisel aastal raha nagu raba ja sa ei pea kuigi tihti ka üksi magama, aga tea, et liiga palju surra-murrat korraga kulutab puusaliigeseid. Seetõttu tõsisemaid suhteid ei teki. Aga võta kass! Või siga. Suhted sugulastega peaksid oluliselt paranema, eriti juhul, kui plaanid kellelegi laenu anda.

Kaksikud
Sind kisub korraga mitmes suunas, nagu kaksikutele iseloomulik on. Kui lähed aina vasemale, saab mingil hetkel ring täis ja oled lõpuks ikka paremal. Saad aru, mida ma öelda tahan? Ühesõnaga vahet pole. PS: hoolitse kõigi oma paarisorganite eest! Öösiti peaks eelkõige tähelepanu pöörama neerudele. Kui kuuled kuuvalgel ööl ulgumist, tuleb kiiremas korras arsti juurde minna.

Vähk
Tagurpidi kõnd tuleb sul juba nii hästi välja, et oleks aeg õiget pidi liikumist harjutama hakata. On ülimalt tõenäoline, et hakkad sel juhul elu teise pilguga nägema. Nõrganärvilised käigu siiski tagurpidi edasi. Igaks juhuks ole rongide suhtes ettevaatlik. Kunagi ei või teada, missuguses vagunis mõni keskerakondlane redutab.

Lõvi
Uhkus ei anna häbeneda. Sul on isegi omanimeline patt. Aga tea, et see võib sulle maksma minna tervise, õnne, armastuse või kõik kolm. Võta asja heast küljest. Vähemalt on sul raha alles. Ja kui raha muud moodi ei saa, kaalu alternatiive: elundidoonorlus on tänuväärt tegu.

Neitsi
Sulle võidakse pakkuda „tööd” rikkuri koka-koristaja-armukesena. Pane oma neitsilikud võlud tööle ja ei lähe kaua, kuni oled sügavalt seotud vaid pärandusega. Lohutada võid end sellega, et töö tegemine pidi kaasa tooma armastuse. Kui aga Tammsaare öeldu sinu meelt rõõmsamaks ei tee, sisenda endale papa Jannseni mõtet: maailm on üks suur pasameri ja mina olen ainuke lilleke selle keskel.

Kaalud
Pendeldad pidevalt mitme partneri vahel. Vali kõige ilusam. Kuna raha kipub pidevalt sõrmede vahelt ära voolama, siis pead leidlik olema. Õnneks on sul tugev tervis ja korras närvikava. Kuna mõistus sageli enda teha ei ole, ära võta sõna liiga tõsistel teemadel. Kui jutt läheb väikestele kiisudele ja karvastele kutsudele – anna tuld! See on sinu trump.

Skorpion
Kipud põhjuseta nõelama. Võiksid nõelraviga hunniku pappi kokku ajada, kuna ärivaist ei ole aga kahjuks sinu tugevaim külg, kaotaksid sa nõelad kogu aeg ära. Selle asemel tee midagi lihtsamat ja ensele omasemat: võta end kokku ja mine õhtuti õigel ajal magama! Eriline huvi tekib sul tikkimise vastu.

Ambur
Armunooled muudkui sähvivad. Sel aastal hakkad ka ise rohkem pihta saama. Hoiame kõik sulle pöialt, et teine pool sama tunneks ja et su pangakaardil jätkuks piisavalt raha, et restoranides käies vähemalt enda eest maksta. Tervis puudub ja huumorisoon samuti. Küll peaksid sa aga ühe asja pärast eriti õnnelik olema – sa õpid ära, kuidas prill-lauda alla panna.

Kaljukits
Sinu haigekassakaart on kehtetu ja pangakaart tühi. Ainus lootus on, et ehk elad ära õhust ja armastusest. Seda on ju ennegi juhtunud ja armastusega paistab sul jätkuvalt vedavat. Ära peaksid unustama aga juustusöömise ning veini. Alkohol teeb niigi pidevalt kapjadel käiva kaljukitse veel sentimentaalsemaks kui ta juba on. Taoline asi armuasjades aga edu ei too.

Veevalaja
Hakkad rahalistel põhjustel kolm korda nädalas veepäevi tegema. Ülejäänud aeg kulub teeõhtutele uue armastatuga. Ette tasuks võtta palverännak Tiibetisse. Kui korraliku tempoga käia, jõuad aastaks 2015 kodumaale tagasi. Kasutegur on sinu puhul ilmselt olematu, ent – liikumine on tervislik igatahes.

Kalad
Hakka ükskord juba oma tähtkujule vastama! Mine ujuma! See toob tervise ja hea vormi ning kes teab, äkki leiad veest midagi muudki peale mõne pudelikorgi? Hea aasta tuleb kõigile neile naissoost kaladele, kes on sündinud ahvi aastal: loomaaias antakse teile banaani.

1 kommentaar:

osaline ütles ...

kas banaani saamiseks pean kusagil registreeruma või antakse kassast niisama id-kaardi alusel? kas see on ühekordne toetus ja kas korraga antakse üks või terve kobar? :D