esmaspäev, 17. september 2007

Tähemärkide varjuküljed. II

Vähk

Vähi suureks varjuküljeks on tema suur emotsionaalsus. Vähk lihtsalt vajab turvatunnet ning kui ta tunneb end vähegi ebakindlalt, siis teeb ta endast kõik, et asjade ja inimest üle kontrolli saavutada.

Ka suhetes võib Vähk teinekord äärmiselt armukadedana käituda, ja seda isegi näilise põhjuseta. Vähk lihtsalt tunneb end tihti ebakindlalt, mis võib oma haavataval eluperioodil suhted isegi tuksi keerata.

Vähkidega lihtsalt tuleb olla äärmiselt kannatlik ning aus.


Lõvi

Lõvil on kalduvus teiste üle võimutseda. Ta tahab alati hea välja näha, olla imetletud ja üldse olla kõikidest kõige parem. Selle tähemärgi soov teiste inimeste elu ja tegevust korraldada võib muutuda peagi pealetükkivaks juhtimistungiks.

Lõvidel on kalduvus ka teisi inimesi ärakasutada. Teinekord ei anna ta isegi endast näiliselt poole nõrgematele mitte mingisugust armu, sest peaasi, et endal oleks hea.

Lõvide suur võimuiha, snobism, uhkus ja üleolek võivad aga teda tõeliselt kahjustada. Seepärast tuleks Lõvidega suhtlemisel anda talle küll liidripositsioon, kuid mitte liiga suure tegutsemis- ja otsustamisvabadusega.


Neitsi

Neitsidel on kalduvus klammerduda pisiasjadesse, mis võivad ta muuta pedantseks. Teinekord võib tunduda, et ta vist ilma silmaklappideta ringi ei liigugi.

Neitsid ei ole kunagi, mitte millegagi 100-protsendiliselt rahul, sest alati on kuskil midagi, mis pole nii nagu Neitsi soovis. Kalduvus kriitilisusele ja eneseõigustusele, mis on ühendatud kättesaamatute eesmärkidega, tähendab, et Neitsi ei suuda kunagi saavutada täiuslikkust, mis tõstaks tema enesehinnangut ja vähendaks kõhklusi enese suhtes. Seetõttu võib Neitsi tihti muutuda orjameelseks, keda on ääretult lihtne ära kasutada.

Kommentaare ei ole: