esmaspäev, 24. september 2007

Seksi horoskoop


Jäär:

Mehed: Kuna sa oled tõeline nautleja, siis on fantaasiarikas ja kauakestev eelmäng sulle sageli tähtsam, kui lühikest aega kestev orgasm. Heitled oma minaga, otsides pidevalt naiste seltskonda, julgemata ikka veel endale tunnistada, mis või kes sind tegelikult huvitab. Kuid nagu öeldakse: oma varju eest ära ei jookse!
Naised: Sulle meeldib seksida ratsaasendis, sest sa tead mida tahad. Sinu liigne aktiivsus ei pruugi aga alati meeldida sinu partnerile, nii et lase ka teisel oma soove välja elada.
Seksapiil: Pingutad kõigest väest, et ennast huvitamaks teha ja vastassoo juures edu saavutada. Ilma teatud atribuutideta (näiteks uhke auto, hea sissetulek) ei avalda sa aga erilist muljet.
Ideaalne partner: Lõvi ja Ambur, kuid ka Skorpion.


Sõnn:

Mehed: Sinu lootused seksi suhtes on suuremad, kui reaalne elu sulle pakkuda suudab. Nii peadki suurema osa oma seksisoovidest pelgalt fantaasiates välja elama. DVD-d ja sekslelud aitavad siiski mingil määral sinu meeletut himu leevendada.
Naised: Ajad jalad laiali ja loodad, et mees hakkab kohe-kohe imetegusid tegema ja sulle enneolematuid naudinguid pakkuma. Eksid rängalt. Oma orgasmi kvaliteedi eest peab igaüks ise väljas olema!
Seksapiil: Sinu sarm on muljetavaldav, kuid samas sinus on ka midagi sellist, mis mõnda inimest väga häirib. Mõtle hoolega, mida valesti teed, et võimalikku partnerit mitte eemale peletada.
Ideaalne partner: Neitsi ja Kaljukits


Kaksikud:

Mehed: Kuigi sa oled vahel põikpäine, siis uuel aastal oled sa märksa avatum ja valmis proovima kõike uut ja huvitavat. Eelkõige on sind aga hakanud huvitama ebatavalised kohad, kus oma kuumi fantaasiaid välja elada. Peale selle oled hakanud anaalseksi vastu kõrgendatud huvi tundma.
Naised: Arvad endiselt, et seksi kvaliteet sõltub ainult mehest. See on suur eksitus! Seks muutub sulle tõeliselt nauditavaks alles siis, kui sa ise õpid oma keha tundma. Ja meeldib see sulle või mitte, superorgasmi võib saada ka ilma meheta!
Seksapiil: Kaksikutel naistel on lööki pea terve aasta, seevastu Kaksikutel meestel äärmisel juhul talvekuudel.
Ideaalne partner: Kaalud ja Veevalaja.


Vähk:

Mehed: Kirglik seks on sinu jaoks midagi erilist. Tead küll seksist pealju, kuid sellest on vähe abi. Väga raske on leida partnerit, kes suudaks ja tahaks sulle samaga vastata. Kui aga kuldset keskteed raske leida, ei jää muud üle, kui partnereid vahetades otsinguid jätkata. Ka oled hakanud huvi tundma pisut karmima seksi vastu.
Naised: Naudid seksi, kuid samas vaevab sind kahtlus, et midagi oled tegemata jätnud. Midagi põnevat võiks veel proovida, iseasi, kas just oma partneriga... Mõtte võib panna liikuma käik sekspoodi.
Seksapiil: Ettevaatust, oled küll veetlev, kuid sind kipuvad ründama need, kes juba abielus!
Ideaalne partner: Kalad ja Skorpion.


Lõvi:

Mehed: Sulle meeldib õhtuti kodus konutada. Seiklustest ei unista sa isegi mitte oma fantaasiates. Vahel aga naudid süütut flirtimist, kuid ka siis vajub su mõte olematuse ja naudid endiselt mugavat olesklemist. Vaid harva kipuvad pähe patused mõtted, kuid peagi haihtuvad needki...
Naised: Seksid innukalt, kuid selline rahmimine ei ole veel ainuvõimalik viis jõulise orgasmi saamiseks. Võta asja rahulikumalt ja mõtle, mida sa oled seksimisel valesti teinud. Too oma ellu rohkem vaheldust ja ära võta piibelikke moraalinorme voodisse kaasa!
Seksapiil: Lõvi-mees on küll enesekindel, kuid see pole veel edu pant armuasjades. Ei maksa ei ennast ega oma sarmi üle hinnata. Lõvi-naisel avaneb aga talvekuudel võimalus kohata oma unelmate armastust.
Ideaalne partner: Ambur ja Jäär.


Neitsi:

Mehed: Sulle meeldib kirglik eelmäng ja hellitused. Sellepärast meeldib sulle ka seksida võimalikult mugavas poosis, et vahekorda võimalikult kaua nautida. Oled avastanud, et tahaksid proovida midagi ebatavalist, mida su elukaaslane või partner pakkuda ei taha. Pole hullu, kui hoolega otsid, siis võib juhtuda, et leiad kellegi, kel samad soovid mis sinul.
Naised: Aeg-ajalt väldid seksi. Kuulud nende hulka, kes võtavad seksi kui mingit vältimatut kohustust. Seks pakuks sulle suurt naudingut, kui sa vaid viitsiksid rohkem vajalikke teadmisi omandada. Selleks ju “Maaja” ongi!
Seksapiil: Kipud liiga palju eputama ja pakud ka flirtimisega üle. Nii peletad potentsiaalseid partnereid ainult eemale.
Ideaalne partner: Sõnn ja Kaljukits.


Kaalud:

Mehed: Mõjud paljudele uskumatult seksikalt ja oled koosviibimistel sageli keskpunktis. Kui peaks juhust olema, ei ütle sa ära ka kõrvalehüppest. Samas oled küllalt kaval, et vahele jääda või muid ebameeldivusi kaela tõmmata. Salamisi unistad vingest grupikast, probleemiks kujuneb aga kaaslaste leidmine.
Naised: Oled Kaalud-mehe täielik vastand. Kuigi sa oled väga himur, ei tähenda see veel automaatselt seda, et seksimine sinuga oleks partnerile ammendamatuks rõõmude allikaks. Vahel oled üsna tujukas, kapriisne ja tüütu ning partneril on raske mõista, mida sa tegelikult tahad või vajad. Aga võib-olla sa ei vajagi midagi?
Seksapiil: Varakevadel leiad, et oled ebaatraktiivne, kuid ära muretse, see on ainult mööduv periood!
Ideaalne partner: Kaksikud ja Veevalaja.


Skorpion:

Mehed: Sulle meeldib vaheldus – igas mõttes, seda enam, et sa ei ole just fanaatiline hetero. Sa hindad kõrgelt vahekorda meeldiva ja kirgliku partneriga, kusjuures tema sugu ei oma erilist tähtsust. Sulle meeldib kaua seksida ja sa püüad leida inimest, kes on sama sinuga võrdselt seksimaias ning oskab nautida pikka eelmängu.
Naised: Fantaasiates oled märksa seksikam ja kirglikum kui tegelikkuses. Võib-olla on see tingitud sellest, et sa pole leidnud õiget meest, kes su hormoonid möllama paneks. Samas püüa olla vähem kammitsetud, kuid ka see ei aita. Miks mitte otsida ka muid variante...
Seksapiil: Ära ole nii hapu näoga! Naeratus ei muuda sind mitte ainult seksapiilsemaks, vaid avab nii mõnegi südame.
Ideaalne partner: Vähk ja Kalad.


Ambur:

Mehed: Oled õnnetu, sest sa ei leia kuidagi kedagi, kes suudaks su tunnetele vastata. Ja kui leiadki, siis avastad, et sind kas püütakse lihtsalt ära kasutada või oled kellegi või millegi aseaineks. Kui aga leiad selle, kelle suudad n-ö üles sulatada, siis jääb ainult üle nii sind kui teda õnnitleda! Selline suhe on täiuslik, põletav, lõõmav ja kirglik!
Naised: Seksid päris hoolega ja arvad, et nii peabki olema. Selleks et aga seksist tõelist naudingut tunda pead veel pika tee läbi käima. Võib-olla on viga ka sinu partneris, kes ei oska või ei suuda sind üles kütta. Mis oleks, kui prooviksid muid variante, isegi neid, mis sinu moraalinorme kõigutavad.
Seksapiil: Sinu himurus ei jää märkamata, sinu tunded vastamata! (kehtib eriti Ambur-mehe kohta.)
Ideaalne partner: Jäär ja Lõvi, aga ka Kalad.


Kaljukits:

Mehed: Rõõmusta, sest pärast mõningaid pettumusi läheb armuasjades taas paremini. Oled seksuaalselt tavatult aktiivne, kuid see ei kehti alati sinu partneri(te) kohta. Suvel on loota eriti eredaid seksielamusi. Samas tunned vajadust kogeda senikogematut. Ole julgem ja tee oma unistused teoks! Kaotada pole midagi!
Naised: Unistad suurest armastusest, seks on tagaplaanil. Kuid see, kes sind armastab, tahab paraku ka seksida. Nii on sul teatud raskusi oma unistuste tegelikkusega kokku viimisel. Võib-olla pole sa seni õige mehe otsa sattunud? Varu kannatust, aeg annab arutust!
Seksapiil: Alles kesksuvel oled sa “söödav”. Kaljukits-naisel võimalikud ebameeldivused seoses partneri armukadedusega.
Ideaalne partner: Sõnn ja Neitsi.


Veevalaja:

Mehed: Sulle meeldib sageli initsiatiivi enda kätte võtta. Sa tahaksid väga eksperimenteerida, proovida midagi seni kogematut, kuid sageli jääb julgusest ja pealehakkamisest puudu. Suurem osa sinu energiast kulub sellele, et partnerit veenda mõne uue variandi proovimisel.

Naised: Loed suure huviga kõiki armastuse ja seksiga seonduvaid lugusid, kuid veelgi toredam oleks, kui sa loetust ka mingeid järeldusi teeksid, õppust võtaksid ja oma partnerit üllatada suudaksid. Paraku meeldib sulle ennast fantaasiatega erutada – või pole partner sulle meelepärane?
Seksapiil: Märtsist juuni oled vägagi edukas, ürita tasemel olla ja ka muul ajal ei jää sa päris üksinda.
Ideaalne partner: Kaksikud ja Kaalud.


Kalad:

Mehed: Sa oled meelas tüüp ja naudid alati kõike seksi ja erootikaga seonduvat. Kuid ettevaatust, mitte igast flirdist ei saa suurt armastust. Pärast iga järjekordset suhet pead tõdema, et mehe parem käsi on siiski tema parim sõber. Sa pole ju temas pettunud, miks mitte siis toredat sõprust jätkata?

Naised: Seksimisel teed kõike ainult sellepärast, et nii peab, nii on kombeks. Seks on sinu jaoks sama, mis lihttöölisele tükitöö. Kahjuks märkab su partner seda üsna varsti ja pettub sinus. Selline seks ei paku kummalegi täit rahuldust. Soovitav oleks oma soovidest ja pettumustest suud puhtaks rääkida. Ja kui see ka ai aita, siis üritada uus partner otsida.
Seksapiil: Kevadel oled väga iseteadev, kuid suve lõpupoole kipud pisut ära vajuma.
Ideaalne partner: Vähk ja Skorpion.

Kommentaare ei ole: