laupäev, 22. september 2007

Stress & Sodiaagimärgid!





















Jäär - on tugeva kehaehitusega ning talub stressi hästi, kuid liigne pinge võib talle tekitada peavalusid, palaviku või seedehäireid.

Sõnn - sellel tähemärgil on tugev kehaehitus, kuid stressile reageerib ta halvasti, mõjutades kurku. Oskamatus keelduda ja puhata ning kalduvus liiga palju ette võtta võib lõppeda reumaatilise kaelakangestuse või mõne teise psühhosomaatilise probleemiga.

Kaksikud - vastupidav kehaehitus talub stressi hästi - kuni täieliku närvikrahhini.

Vähk - see tähemärk reageerib stressile halvasti, tekivad kõhuhädad, kuid ta paraneb kiiresti, emotsioonid mõjutavad tugevalt immunsussüsteemi.

Lõvi - kuigi see tähemärk on tugeva kehaehitusega, ei meeldi Lõvile stress, mis mõjub kiiresti seljale või südamele.

Neitsi - neil on pisut habras kehaehitus ja tundub, et see töötab närvienergia mõjul. Stress mõjutab otsekohe soolestikku. Sellel tähemärgil on kalduvus psühhosomaatilisteks haigusteks.

Kaalud - sellele haprale kehaehitusele stress ei sobi, ta reageerib peavalude, väsimuse ja mürgistustega.

Skorpion - see paindlik kehaehitus võib stressist kasu lõigata, kuid liigne stress põhjustab libiido languse ja võib tuua kroonilise kõhukinnisuse. Närvipinge põhjustab õla- ja kaelavalu.

Ambur - sellel tähemärgil on kalduvus kõik mängu panna ja siis kokku variseda. Stress võib tekitada rindkere haigusi.

Kaljukits - tähemärk edeneb stressiga hästi, kuid ta ei tea, millal peaks lõpetama ning see võib nõrgestada immuunsüsteemi. Stress väljendub tihti nahal või luustikus ning võib tuua kaasa depressiooni.

Veevalaja - stress võib Veevalajale olla teinekord ergutusvahendiks, kuid see võib tuua ka ohtralt hädasid nagu kurnatusest kokkuvarisemist.

Kalad - see kohanemisvõimeline tähemärk reageerib stressile, voolates kord siia, kord sinna, kuid lõpuks annab alla. Sensitiivne kehaehitus ei sobi hästi kokku kalduvusega liigsetele emotsioonidele.

Kommentaare ei ole: