esmaspäev, 24. september 2007

Karma!

Võõrsõnastiku kohaselt on Karma inimese enda tegudest määratav saatus india usundis.
Seega igaüks meist on iseenda õnnesepp.

Karma on seotud ka astroloogiaga, mis näitab täpselt ära puudujäägid ja loomupäraste emotsionaalsete ootuste mudelid, mida inimene endaga kaasas kannab. Seega astroloogia haru kasutatakse selleks, et aidata inimestel mõista inimsuhteid, kutsumusi, pereelu ja teha lõpp negatiivse käitumise korduvatele mallidele.

Jäär & Karma: Jäärade karma tuleneb eelmises elus esinenud isekusest ja egotsentrismist. Suutmatus arvestada teiste vajadustega ja ükskõiksus nende tunnete vastu tekitab praeguses elus karmilised katsumused olla juhtpositsioonil ilma teisi maha surumata ja eneseteadvuse ilma enesesse süüvimata.

Sõnn & Karma: Sõnni karma tekib vastupandamatust kiindumusest materiaalsesse omandisse ja kalduvusest otsida kindlustunnet välistest asjadest. Karma väljakutseks on õppida ennest neist vabastama ja otsida sisemist kindlust, mis on igavene ja hävimatu.

Kaksikud & Karma: Karma keerleb Kaksikute puhul tavaliselt valede või nurjatute plaanide ümber. Eelmise elu negatiivsuse alla võib kuuluda keelepeks, laim, reetmine või valeinformatsioon ja tahtlik petmine. Praeguses elus on karma väljakutseks tõde välja selgitada ja selle juurde jääda.

Vähk & Karma: Vähile on peaaegu alati koormaks minevikus olnud olukorrad või suhted, millest ta keeldub lahti laskmast. Võib olla kaassõltuvuse või lämmatava armastuse juhtumeid, millele tuleks tähelepanu pöörata. Positiivne karma võtab tihtipeale hoolitsuse vormi, mida Vähk on teistele jaganud. Väljakutseks on pigem leida võimalus, kuidas iseenda eest hoolitseda, kui oodata emotsionaalset tuge teistelt.

Lõvi & Karma: Autokraatlikul ja kõigutamatul Lõvil on vaja tunda, et võim ja vastutus on tema kätes. Karma väljakutseks on saada isiklikke võimalusi, mitte nautida võimu teiste üle.

Neitsi & Karma: Kui Neitsi liiga kaugele läheb, võib ta muutuda orjameelseks. Sellel tähemärgil on vajadus südames ja tõelise alandlikkusega teenida, otsimata sealjuures tunnustust või tasu. Karma väljakutseks on kohut mõista ja otsustada ilma kriitilisuse ja pedantsuseta.

Kaalud & Karma: Kaalude karma keerleb inimsuhete ja kalduvuse ümber kohaneda asjadega, mis on nende enda kahjuks. Otsustamisvõimetus ja nõrgenenud tõesuhted aga vajaksid samuti lähemat uurimist. Karma väljakutse Kaalude jaoks on olla tulevastes suhetes avatud ja aus, arvestades võrdselt mõlema poole vajadusi.

Skorpion & Karma: Sellel isiksusel on probleeme võimu tarvitamise, kuritarvitamise ja väärkasutamisega. Skorpioni karma väljakutseks on avastada aare, mis peidetud traumaatilisse minevikujuhtu. Tõsiasi, et Skorpion üldse veel elab, on osa sellest aardest, nagu ka isiksuse tugevus, mis on arenenud selle väljakutse tulemusena.

Ambur & Karma: Ambur on oma kestva elumõtte otsingute jooksul uurinud paljusid ususüsteeme. Karma väljakutseks on teha vahet tõe ja vale vahel ning elada vastavalt sellele.

Kaljukits & Karma: Kaljukits hoiab kaljukindlalt kinni ühiskonna usu- või moraalinormidest. Karma väljakutseks on leida üles oma sisemine hääl ja lubada sellel oma elu juhtida; ning ühendada spirituaalsus igapäevase materialistliku reaalsusega.

Veevalaja & Karma: Veevalaja jaoks kujutab karma endast kunagisi vastuhakke ja võimukonflikte. Karma väljakutseks on võtta minevikust üle kõik hea ja lasta ülejäänul minna ning areneda paindlikult.

Kalad & Karma: Kalade karma keskendub tähemärgi kalduvusele märtrit või päästjat mängida, võttes lunastamise enda peale. Karma väljakutseks on õppida kaasa tundma ilma teiste valu enda peale võtmata.

Kommentaare ei ole: