laupäev, 8. märts 2008

Karma käetarkus


Kuidas on omavahel seotud inimese käed ja karma?

Karma kvaliteeti võib määrata parema käe sõrmi vaadeldes. Kui ebameeldivat tunnet tekitab pöial, on tegemist iharuse, abortide, seksuaalsete probleemide, liialdustega seksi vallas või abikaasa mõnitamisega. Pöidla probleemid võivad tekitada ka alateadliku kartust siduda ennast vastassoolisega.

Ebameeldiv tunne nimetissõrme vaadeldes paljastab eelmiste elude kriminaalsel teel soetatud vara, ihnust, laste päranduseta jätmist, kõrkust vaesemate suhtes, ärplemist ja laristamist.

Keskmine sõrm näitab äärmuslikku tõrksust, mis rikkus ära kellegi elu, võõrdumist omastest, liigset praktitsismi, ahnust, ja kui ka peopesa on keskelt punakas, siis raskeid kuritegusid (näiteks tapmist). Üldse näitab peopesa keskosa osalemist sõjategevuses ja kellelegi traumade tekitamist.

Ebameeldivat muljet avaldav nimetu sõrm iseloomustab inimest eelmistes eludes auahne, äkilise ja haiglaselt kuulsusejanulisena.

Ebameeldiv (enamasti kõver) väikesõrm vihjab valetajale, laimajale, pealekaebajale, intriigide sepitsejale, reetjale ja vargale. Eelmises elus võltssüüdistusi esitanud inimene saab selles elus ise nende ohvriks ja ta pelgab inimesi juba ette ja tõmbab nagu magnetina endale ligi olukordi, kus teda kahtlustatakse ja laimatakse.

Kommentaare ei ole: