neljapäev, 4. oktoober 2007

Idamaade Horoskoop. Draakon


DRAAKON (1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000...)

Suured saavutused ei eelda mitte ainult tegutsemist, vaid ka unistamist; mitte ainult plaanimist, vaid ka uskumist. Anatole France, Draakon

Draakon on seltskondlik, jõuline ja innustav.
Märgusõnad: entusiastlikkus, kartmatus, edukus, innukus, materiastlikkus, sõltumatus.
Hiina draakonil ei ole tiibu! Hiinas on draakon aastatuhandeid keiserliku võimu sümbol. Ta on alati tähistanud head õnne. Tegemist on inimesega kes armastab eksootikat, on väga ekstravertne, sageli kummaline, lausa pöörane. Tema jutus puudub kõhklus. Tema käsutamisel allutakse, vaid mitte hirmust või orjameelsusest vaid jahmatusest. Tal pole kunagi rahapuudust, kuid kunagi ei esine rikkana. Inimesele on iseloomulik kiire mõtlemine, tema mõttejooks võib paeluda, kuid samas ka segadusse ajav. Sageli näib, et draakon muudab tihti meelt, reageerib hetketujule. Põhjus on see, et draakon ei taha teha oma plaanidesse muudatusi, pigem jätab need siis üldse ära. Perekonnas sageli vastukäivad arvamused – tähtis pole asja lahendamine, vaid et vesi pidevalt lainetaks, möllaks. Draakon sobib töökohta, mis on üldsuse tähelepanu all – ta vajab seda. Teater, ka muud rambituled, rahandusasutus, poliitika. Draakon ei pelga kanda rõivaid, mis võib esile kutsuda kulmukergitusi. Müstikaga seotud astroloogia märk.

2 kommentaari:

Ott ütles ...

Ma olen siin ikka neid lugenud ja nüüd, kus kolmas asi tuli välja, siis jäin mõtlema kolme looma kombinatsioonile, mis ma olen.

Hunt, Kalad, Draakon.

Mosaiik ütles ...

Eks ta nii ole, et iga regioon vaatab horoskoope enda mätta otsast.
Vahet et ole, kes sa tegelikult oled, sest nagunii ükski neist horoskoopidest ei lähe 100% täppi.