neljapäev, 25. detsember 2008

Aastahoroskoop 2009


Horoskoop pärineb siit

JÄÄR

Aasta 2009 on õige aeg alustada tööl midagi uut, eriti kui oled vabakutseline või ettevõtja. Tähed toetavad sind. Armusuhe võib otsa saada, vähemalt midagi muutub. Samas saab alguse uus sõprus.

Sel aastal saavad sulle selgeks meeskonnatöö ja tõelise partnerluse eelised. See ei tähenda, nagu sa ei teeniks enam nii palju või ei oleks enam iseseisev. Kõik liigub just paremuse poole, lisaks tööle ka isiklikus elus.

Muutud idealistlikumaks, loobud kõigeks tarbetust ja suudad teha muutusi seal, kus vaja. Tervisele tuleb pöörata suuremat tähelepanu ja töökoormust vähendada. Sinu perekonnas võib olla oodata juurdekasvu ja sul endal on võimalus rambivalguses särada.

Tähed soosivad joogaga tegelemist.

SÕNN

2009. aasta pakub sulle võimalust teha seoses oma tööga kannapööre. Kui tahad tööl midagi muuta, siis tee seda julgelt — teist sellist võimalust ei tule niipea! Kui oled millekski kaua valmistunud, siis nüüd on võimalus see ellu viia. Viimase paari aasta ebaõnn on möödas. Riskideks tuleb siiski valmis olla, sest raudset garantiid ei ole millelgi, ei materiaalse maailma ega ka südameasjadel.

Midagi tuleb ehk siiski edasi lükata, aga enne kui pettud, mõtle, et parimad asjad siin elus on ootamist väärt… Suuremaid kannapöördeid toovad jaanuari lõpp — veebruari algus ja augusti esimesed päevad. Samas on terve aasta teistsugune kui eelmised. Juuli viib sind pikale reisile. Kõige teravamad elamused aastal 2009 ootavadki sind ees seoses välismaaga ja inimestega, keda seal kohtad.

Isiklikes suhetes mõtle rohkem tulevikule. Heida nostalgia kõrvale.

KAKSIKUD

2009. aastal hakkad tööl sihtima uusi eesmärke. Kui otsid uut tööd, leiad selle kõige kergemini aprillis või mais. Mis puutub partnerlusse, siis pane oma elukaaslast vahel ka tähele! Tal on varjatud külgi, mida sa veel ei tunnegi.

See on reiside, muutuste ja karjääritegemise aasta. Aasta lõpuks oled igas mõttes teises kohas kui praegu! Võib-olla elad aasta lõpuks mõnel teisel maal. Midagi tuleb sellistele muutustele ka ohvriks tuua. Kõige suuremad õppetunnid on seotud kodu kui omandusega ja perekonnaeluga.

Ees ootab eneseleidmine — õigupoolest taasleidmine. Oktoobri lõpuks oled palju enesekindlam. Igatsed püsivate väärtuste järele, mistõttu muudad oma elustiili. Oled iseseisvam ja võtad oma saatuse enda kätesse. Kokkuvõttes — see aasta on sulle pöördeline.

Et tervis püsiks korras, käi ujumas või mängi tennist.

VÄHK

2009 tuleb rahalises mõttes hea aasta. Võid võtta riske ja otsida tööl uusi väljakutseid. Ära karda mitte midagi uut! Kui oled vallaline, on sul õnne kohata kedagi, kellega koos tunned ennast hoitu ja hinnatuna.

Sel aastal tuleb sul leida tasakaal ja harmoonia. Mitmes elu valdkonnas toimivad vastandlikud jõud ja sind rebitakse mitmes suunas. Mõtle peaga ja ära kuula südant. Sellel aastal on panused kõrged.

Keegi, keda oled aidanud või armastanud, tasub sel aastal sulle. Aasta kõige tähtsamad päevad on 22. juuli ja 31. detsember. Sündmused, mis nende päevade ümber aset leiavad, võivad muuta su elu. See puudutab ka suhteid. See pole ehk parim aasta otsida probleemidele lahendust seaduste abil või võtta ette pikki reise. Samas on aeg parim alustada pikaaegseid projekte, olgu tegu siis äri, rahaliste investeeringute või partnerlusega.

Pööra tähelepanu sellele, mida sööd. Püüa süüa rohkem tasakaalustatud toitu.

LÕVI

2009. aasta täidab su armuunelmad! Kui keegi on sulle juba tükk aega meeldinud, siis nüüd on õige aeg suu lahti teha ja talle oma tunnetest rääkida. Mis puutub töösse, siis see aasta on ikka veel külvamise, mitte lõikamise aeg. Ent muutused paremuse poole on teel! Paljusid muutusi inspireerivad inimesed sinu ümber. Uued mõjutused tekitavad sinus tunde, et kõik algab uuesti. Samas toob aasta draamasid ja kõverteid.

Need sündmused, mis juhtusid sinuga kolm-neli aasta tagasi, tehakse nüüd heaks või toovad lihtsalt väga häid tagajärgi. Mõistad, kui väärtuslikud olid üleelatud raskused. Ära oota sellelt aastalt imelt, kuid üks su unistus läheb kindlasti täide. Kui ootad suurt armastust, võib sel aastal seegi tõeks saada.

Jaanuaris, veebruaris ja augustis ole valmis selleks, et mitmesugused olukorrad muutuvad täielikult enne, kui jõuad silmagi pilgutada.

NEITSI

2009 tuleb tööl väga hea aasta. Saad kõik, mille poole oled seni püüelnud ja millest unistanud. Kui sul on värske suhe, on 2009 tähtis aasta teile mõlemale.

Oktoobris selgub, et kõik takistused, keeldumised ja raskused, mis sind on kaks aastat kimbutanud, olid sul jalus üksnes õilsa eesmärgi nimel. Sulle on hästi selgeks saanud, mida mõeldakse ütlusega “mis ei tapa, teeb tugevamaks”. Samuti saad aru, et tagasiteed ei ole, miski pole enam kunagi sama, ja ainus tee edasi viib täiesti uues suunas. See on põnev. Oled loovam, olgu siis pereelus või ametialal ja ettevõtluses. Kõige rohkem muutusi toob märts ja maikuus võid leida oma õnne.

Kindlasti ära jäta tegelemist oma lemmikspordialaga.

KAALUD

2009. aastal ole valmis suhtlemisprobleemideks kolleegidega. Kui oled neile kättesaadavam ja ilmutad pisutki abivalmidust, need probleemid lahenevad. Ära aja nina nii püsti! Sul on ju väga õnnelik aasta, sest saad viimaks selle, kellest oled nii kaua unistanud. Pühenda ka iseendale pisut rohkem aega kui seni.

27. oktoobrist alates suureneb vastutusekoorem ja ka tasu selle eest. Pigem säästa kui kuluta, investeeri ja hoolitse oma lähedaste eest.

Suure tõenäosusega seod end uue kaaslasega või tugevdad oma abielu. Ellu tuleb palju rõõmu, võib-olla ka lapsi, ees ootab tõus ametiredelil ja naudid elu täiel rinnal. Kõik või mitte midagi!

SKORPION

2009 toob tööl kuhjaga uusi võimalusi. Annad innukalt oma panuse valdkondades, millele sa pole varem mõelnudki. Mis puutub perekonda, siis tähed ennustavad sulle abielu ja lapsi!

Sel aastal kaitseb sind Jupiter. Tulgu mis tuleb, sa saad kõigega hakkama. Koju tuleb midagi juurde, olgu selleks siis lapsed või vara. Kõik see parim, mida elul on pakkuda, tuleb sel aastal sinu ja su lähedaste juurde. Sinu koju.

Loobud, vähemalt ajutiselt, paljudest iseenda seatud reeglitest. Elu muutub nii palju, et vanad strateegiad ei toimi ja uskumused ei kehti. Need lihtsalt tuleb asendada sobivamatega. Mõnel juhul tähendab see lahutust.

Reis juulis või augustis tekitab sinus soovi kolidagi kusagile mujale ja see, mis kaugel maal juhtub, jätab sulle tugeva jälje.

AMBUR

2009. aasta pakub palju rahuldust tehtud tööst. Majanduslikus mõttes väga hea aasta. Ära ainult jalgu seinale viska. Mis puutub armastusse, siis suudad sel aastal oma suhte kindlamaks muuta. Karda armukadedust nagu katku!

Lõppeval aastal muutus sinu elus palju. Tunned, et võid sirutada tiibu ja avardada oma silmapiiri. See aasta võib mööduda reisimise tähe all või siis otsid endale tööalaselt või isiklikus elus uutmoodi rakendust.

Võib-olla tunned alles oktoobri lõpus, et minevik on jäänud piisavalt kaugele maha, aga sellest eemale liigud vaikselt terve aasta. Kõige elevamad, aga ka keerulisemad kuud on märts ja september, kõige lõbusam on mais.

Uue aasta märksõnadeks on veel õppimine ja uute oskuste omandamine. Oled idealistlikum kui kunagi varem. Võit jääb alati sulle, kui oled rahusobitaja rollis.

KALJUKITS

2009. aasta tuleb suurepärane! Püsisuhe on korras ja minevikust kerkib keegi, keda pole põhjust tõrjuda. Tööasjus usalda vaistu ning kasuta oma mõistust ja kujutlusvõimet.

Leiad palju uusi võimalusi. Sinu ülesanne sel aastal on vundamendile tugev maja ehitada. Arengu ja võimaluste aeg, aga sind võib häirima hakata tunne, et sa ei olegi ise oma saatuse sepp. Juhtub midagi, mis lööb su plaanid põhjalikult segi. Tõenäoliselt juhtub see 1. jaanuari, 22. juuli või 26. augusti paiku.

Paljude aastate pingutused kannavad vilja alates oktoobri lõpust. Sellest ajast peale suureneb ka vastutusekoorem igas eluvaldkonnas.

Juuli lõpus kohtad võib-olla seda õiget väga imelikel asjaoludel seal, kus ei tea oodatagi. Et tervis oleks hea, ära spordiga üle pinguta.

VEEVALAJA

2009 tuleb pigem rahulik. Kui sul on püsisuhe, muutub see vaid kindlamaks. Tööl tuleb kohustusi juurde, kuid suureneb ka tasu.

Kümmeaastaku parim aasta. Suurenevad õnne ja edu võimalused. See võib olla aasta, mil su suur unistus saab tõeks. Aasta lõpp võib sind kaugesesse maadesse viia ja elu muudmoodi värvikamaks muuta, nii isiklikus kui ka professionaalses plaanis.

Tunned, et saatus juhib sind vääramatult. Armastus võib sind tabada nagu välk selgest taevast. Võib-olla abiellud selle inimesega! Kui teele kerkib ka takistusi, on need ületatavad ja sisimas tunned, et kõik läheb just kõige paremini. Tervise huvides võiksid tegelda kergejõustikuga.

KALAD

2009. aasta on lähedaste suhete ja sõpruse aasta. Vali hoolikalt, kellega koos oma aega veedad. Tähed soovitavad sul armusuhetes vältida liigset impulsiivsust. Vahel on kasulik aeg maha võtta. Sel aastal piltlikult öeldes teed endale raja vabaks, et lendu tõusta. Kõik see, mis ei kuulu su tulevikku, olgu need mingid harrastused, seosed või reaalsed struktuurid, laguneb järgmise 12 kuu jooksul koost. Sina aga elad läbi vabanemistunnet. Sinu uus elu algab 18. jaanuaril 2010.

Kõige raskem sel aastal on leida tasakaal isikliku elu ja töö vahel. Tihti tunned, et sind rebitakse korraga kahes suunas. Õnneks jätkub sul hingelisi ja vaimseid ressursse ja tulgu milline kriis tahes, sina liugled sellest välja nagu liblikas. Sinu ümber on häid inimesi ja neid tuleb juurde. Sinu elus on ka rõõmu. Tegelikult on algav aasta sulle kümnendi üks meeldejäävamaid. Aasta algul on armastuseplaneet Veenus muide Kalades. Enne veebruari lõppu võib-olla abiellud või kihlud.

See aasta kuulub inimestele, teistele inimestele. Muutused terendavad silmapiiril. Suhted teistega saavad su tuleviku ja edu aluseks. Püüa ennast väljendada eriti selgelt, olla väga realistlik.

Raha ei ole sel aastal probleem. Alates oktoobrist pööra oma majandusasjadele siiski pisut enam tähelepanu. November ja detsember ei sobi üldse finantsotsuste tegemiseks. Käi rahaga ümber pigem konservatiivselt.

1 kommentaar:

Helen ütles ...

Hr.Mang te olete lihtsallt hämmastav inimene , ma ei usu tavaliselt horoskoope aga teie oma on lihtsalt imestust väärt!! olen kaljukits ja minu puhul on kõik täiesti niimoodi läinud naq siin on räägitud , see on lihtsalt hämmastav !! Suur Tänu teile !!