pühapäev, 2. detsember 2007

Sõltuvussuhe kohvi & inimese iseloomu vahel

Läbi viidud uurimuse tulemusena selgus teatud sõltuvussuhe kohvi ja inimese iseloomu vahel. Selle põhjal, millist kohvi te eelistate, võib öelda, kes te olete…

Jahvatatud kohv suhkruta

Teil on tugev iseloom, te ei karda vastutust ega häbene oma vigu

Jahvatatud kohv suhkruga
Te mõtlete pikalt enne otsuste langetamist, vajate toetust. Sageli olete valmis ohverdama oma huvid teiste pärast, paraku kahetsete seda hiljem kaua.

Kohv vahuga
Teil valitsevad mõistuse üle tunded, teil on hea süda ning avar hing, inimestes hindate ausust.

Lahustuv kohv
Elus eelistate te lühimat teed kõiges, peate end edukaks.

Kohv piima ja suhkruga
Teil on keeruline iseloom. Olete kergesti ärrituv, paistate silma sagedaste meeleolumuutustega ja “topelt raamatupidamisega” otsuste langetamisel…

Kofeiinivaba kohv Teil on tasakaalukas iseloom. Teil on lai huvidering, kuid teie teadmised on sageli pealiskaudsed. Samuti paistate silma selle poolest, et teis puudub pürgimus uute tippude vallutamiseks.

Allikas:

5 kommentaari:

Morgie ütles ...

aga kohv piimaga, ilma suhruta? muidu on meeldiv teada küll, et mul on tugev iseloom, ma ei karda vastutust ega häbene oma vigu.
ainult see piim seal kohvi peal?

Kristiina ütles ...

No mul ka - piimaga ja suhkruta. Kuidas nii oluline variant siis välja on jäänud? :D

Mutt ütles ...

Aga kui üldse kohvi ei joo? Siis polegi iseloomu? :D

SUSAN BENSON ütles ...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või kirjutage mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
* Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiitmise määr
* Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
* Varjatud tasud puuduvad

Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, kuna oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus selle e-posti aadressi kaudu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või WhatsAppis aadressil +447903159998.

Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

PATRICIA ütles ...

Ovdje sam da podijelim nevjerojatnu priliku za promjenu života sa svima vama. Jose trgovačka platforma je registrirana i prava investicijska platforma koja vam može zaraditi čak 7.570 eura u tjednu od početnog ulaganja od samo 700 eura. Živi sam dokaz ove velike investicijske prilike. zainteresirani ste za ulaganje i želite zarađivati tjedno? kontaktirajte Josea putem whats-appa: +12012937434 ili e-pošte: Josegonzales87958@gmail.com​ za početak...