reede, 28. detsember 2007

Kas UFOd tulevad järgmine aasta külla?

Maailma juhtivate ufoloogiakeskuste spetsialistid Ameerikas, Euroopas ja Venemaal jõudsid juba eelmise sajandi keskpaiku veendumusele, et UFO-de ja kosmose vahel on palju sügavam seos kui me seni mõistame.

Meid, helesinise planeedi asukaid, ilmselt „karjatatakse“, aga mitte nähtavalt, vaid teatud väljavalitute alateadvuse kaudu. Esimesed uuringud näitasid, et tulnukate aktiviseerumise lained langevad kokku Päikese aktiivsuse suurenemise perioodidega iga 10-11 aasta järel, aga eksisteerib ka 17aastane tsükkel.

Esimest suuremat tulnukatebuumi täheldati juba aastatel 1896-1897. Siis nägid sajad ameeriklased kummalisi, ebamaiste prozektoritega varustatud, dirizaablite sarnaseid õhulaevu. On registreeritud juhtumeid nende maandumisest ja isegi Maa-asukate kontak­tidest inimese-taoliste olenditega.

Teine tulnukatelaine oli aastal 1913, seega 17 aastat hiljem. Helendavaid „sigareid“ ja taldrikuid nähti USA, Kanada ja Venemaa kohal – enam ei saadud seda mõne üksiku inimese haiglase fantaasia viljaks pidada. Siis järgnes pikem vaikus – 1926-1946. Andmeid on vaid üksikjuhtudest ja neistki inimtühjades piirkondades, nagu näiteks Calahari kõrb või Tšiili ja Boliivia ürgmäestikud. Nendest säilinud infot võib mitte saja-protsendiliselt usaldusväärseks pidada.

See-eest 1946-1948 järgnes massiline UFO-de „sissemarss“ nii Euroopasse kui Ameerika man­dritele. 1913ndat ja 1946ndat lahutab 33 aastat, seega võib seda käsitada kui kahekordset 16,5 aasta pikkust ajavahemikku, mis peaaegu mahub eelpoolkirjeldatud perioodilisusse. Edasi järgnesid juba 1954-1955 – UFO-d tiirlesid sedapuhku taas Ameerika, aga ka Prantsusmaa ja Itaalia kohal. 1955. aastal oli nende suurimaks huvipiirkonnaks Lõuna-Ameerika, 1973-1975 Austria, Argentiina ja veel mõned Ladina-Ameerika väikeriigid.

1989-1991. aastal polnud ühtegi kontinenti, kus neid ei nähtud! Kui natuke aritmeetikaga tegelda, siis on selge, et „rünnakute“ vaheaeg oli jällegi ligilähedaselt 17 aastat. Millest on alust järeldada, et kui see teooria paika peab, peaks UFO-de suuremat „laviini“ olema alust oodata kui mitte selle aasta lõpus, siis järgmisel aastal.

UFO-de niisugune kummaline käitumine võib spetsialistide arvates osutada sellele, et meil on tegemist millegi palju täiuslikumalt organiseerituga kui lihtsalt Maa-väline mõistus. Sellepärast soovitavad asjatundjad tavasurelikke: kui midagi eriskummalist näete või sellega koguni otse kokku puutute, ärge uudistamis- ja suhtlemisõhinaga liiga hoogu minge! Sest miski või keegi, millest teame veel naeruväärselt vähe, võib ka ohtlik olla.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.