kolmapäev, 3. oktoober 2007

Idamaade Horoskoop. Pühvel













PÜHVEL (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 ...)

Ideaalid on nagu tähed - sa ei saas neid käega puudutada. Ent nagu veteavarustel seilav meremees võid sa nad oma teejuhtideks võtta ja neid järgides oma saatusele silma vaadata. Carl Schurz, Pühvel

Pühvel on otsusekindel, kindla vaatega, usaldusväärne, praktilise meelega ja mõistlik. Märgusõnad: visadus, usaldusväärsus, kohusetundlikkus, lojaalsus, ustavus.
Arendaja, täiustaja. Paneb seemne mulda ja vaatab et see ka kasvada ja areneda saab. Taluvad rutiinset tegevust, on usaldusväärsed ja kindlad. Nad pelgavad uuendusi. Nad on püsivad, vastutusvõimelised (firmades ja poliitikas kõrgetele kohtadel). Nende kompromissitus võib tekitada talle probleeme. Pühvel võib edukalt hakkama saada kahe tiigriga, kuid seejuures solvata oma parimat sõpra, kes hetk hiljem talle noa selga lööb. Pühvel on hea säästja, kuid mitte investeerija. Sobivad töökohad: põllumajandus, kaevandus, kinnisvara, inseneritöö, tee- ja sillaehitus. Talle on omane ettevaatlik, kuid süsteemne juhtimine. Esmapilgul jätab formaalse mulje, on ta hingelt romantik. Viimast näitab ta ainult kõige lähedasematele. Armastab kunsti ja kirjandust. Perekonnas eelistab vanamoelisi väärtusi. Pühvel ei ole moenarr, kuid on alati õigesti ja sobivalt riides – ei eksi hea maitse vastu.

Kommentaare ei ole: