esmaspäev, 1. oktoober 2007

Indiaani Horoskoop. Veevalaja

















Saarmas 20.01 - 18.02 (Veevalaja)


Tootem: Saarmas on vilgas ja liikuv, kes toimetab nii vees kui kuival maal. Nende loomade jälgimine valmistab tõelist rõõmu, kuna nad on väga vallatud ja jätavad ülemeeliku mulje. Saarma liikuvus ja osavus on eriti imekspandavad, kui pidada silmas seda, et loomal on tugev kehaehitus ja ta võib kasvada kuni meetripikkuseks. Ja mingil moel jätab ta alati paraja kelmi ja vigurvända mulje.

Element: Saarma element õhk sümboliseerib kohanemisvõimet, paindlikkust, intellekti, suhtlemisvalmidust ja ideederikkust. Nii saab selgeks, miks Saarmal võib pärineda nii mõnigi vaimne impulss.

Klann: Saarmas kuulub liblika klanni, mis annab talle vaimse väleduse ja sõnaosavuse ning võime olla muretu. Samas võivad Saarma jõupingutused liiva joosta, kuna nad kalduvad liikuma kõigis suundades ja kaotavad nii silmist orientatsiooni ja olulise eesmärgi.

Tuuled: Sel ajal puhuvad tuuled põhjast. Ikka valitseb pakane, kuid kuskil hakkab midagi liikuma. Seda pole veel näha, küll aga tunda. Uus elu on veel peidus, kuid lootus uuenemisele paneb tegutsema.

Tüüpiline Saarmas: Saarmad on eelkõige vaimselt aktiivsed, inimsõbralikud ja tegutsemistahtelised kaaslased, kellel on ka värskendav huumorimeel, mis teeb nad kõikjal väga populaarseks. Nende vajadus õigluse järele on tohutu ja nad ei suuda taluda, et maailmas on väljavalitud ja vaesed. Nii astuvad nad tihti välja sotsiaalsete muutuste eest ning kalduvad revolutsiooni tegema.
Kogu oma individuaalsuse juures on Saarmad väga koostöövõimelised ja neil on tugev meeskonnatunne. Neile on väga tähtsad sõprus ja solidaarsus. Kui tarvis, võivad nad oma viimase särgi seljast anda, kui sõber on hädas või abitu inimene toetust vajab. Nad on ka väga seltskondlikud ja kaaslaste ringis väga vaimukad ja originaalsed meelelahutajad.
Saarmad sepitsevad tihti meelsasti mitmesuguseid plaane moodsa ühiskonna ja progressi käivitamisest. Võib aga juhtuda, et nende tulevikunägemused on täiesti utoopilised ja nende elluviimine pole võimalik.

Armastus: Suhtes peab Saarmas seksuaalsusest olulisemaks vaimset kooskõla. Kuid Saarma märgi all sündinud peavad väga tähtsad sõltumatus ja isiklik vabadus. Nad ootavad, et partner sellega nõus oleks, nii et kes tahab Saarmaga luua õnnelikku ja kestvat suhet, peab ohjad väga lõdvaks laskma. Vastutasuks hoolitseb Saarmas selle eest, et rutiin või koguni igavus välistatud oleks. Nad armastavad vaheldust ja on tihti võimelised üllatama.

Elukutse: Need vaimukad ja sõltumatud inimesed vajavad ka kutsealal palju vabadust ja isiklikku mänguruumi. Seejuures pole üldse tähtis, mis ametit Saarmas peab, sest ta on väga mitmekülgne. Tähtis on, et ta saaks iseseisvalt ja omal vastutusel töötada, sest tal pole kerge ülemuse käske täita ja autoriteete tunnustada. Lapsena tahtis Saarmas kindlasti saada astronaudiks või leiutajaks.

Elujõud: Saarma märgi all sündinul on tihti närvid pingul, eriti kui ta ei õpi end teadlikult välja lülitama ja lõdvestuma. Siin on mõeldud mitte kehalist, vaid vaimset väljalülitamist. Kehaliselt ei hakka Saarmas end nagunii pingutama. Mõnikord võib ta tunduda isegi flegmaatiline ja tal võib olla probleeme vereringega. Regulaarselt sporti tehes võib Saarmas kuni kõrge vanaduseni end vormis hoida.

Väike Saarmas: Väike Saarmas on väga uudishimulik laps, kes esitab nii sügavmõttelisi küsimusi, mis panevad isegi vanemad kukalt kratsima. Eelkõige tahab ta, et teda koheldaks võrdväärsena (õiglustunne on talle juba hälli kaasa pandud), vanuseküsimus on siin kõrvalise tähtsusega.
Pisut suuremaks saades hakkab Saarmas oletatavasti kehtinud süsteeme ümber korraldama, kuna ta tunneb end juba noorena kutsutud olevat elukvaliteeti parandama. See võib üpris lõbustav olla, vahel aga ka väsitav. Vanemate ülesanne on siin leiutajast lapsele kompromisse pakkuda.
Ka koolis ei lepi ta asjadega nii nagu nad on. Tavaliselt õpib ta kiiresti ja hästi, kuid tegeleb sageli ka õppetööväliste asjadega, mida uuendamist vajavaks peab. Väikese Saarma seltskondlikkus on juba väiksena välja arenenud ning ta korraldab majas tõelisi lahtiste uste päevi, kuid tema sõbrad on huvitavad. Tuulepuhang, mida väike Saarmas kaasa toob, on tõeliselt värskendav.

Saarmas ja tema partnerid:


















Saarmas ja Pistrik:
Saarmas ja Pistrik hakkavad ilmselt esimesest silmapilgust teineteise vastu huvi tundma ja kuumast flirdist võib saada midagi enamat. Siiski tuleks asjale kasuks, kui Pistrik oma kirglikke tundeid pisut ohjeldaks ja suhtles Saarmaga ka vaimsel pinnal.

Saarmas ja Kobras: Siin kohtuvad idealist ja materjalist. Mõlemal lähtepositsioonil on muidugi oma mõte ja õigustus, küsimus on ainult selles, kus leiavad Saarmas ja Kobras kuldse kesktee, et mitte liigseid kompromisse teha.

Saarmas ja Hirv: Need kaks moodustavad edasitormava paarisrakendi, kes teineteist vastastikku ergutavad. Kuna mõlemad on väga aktiivsed ja tegutsemishimulised, meeldib neile rohkem olla pidevas stressis kui kannatada rutiini all. Hall argipäev võib tekitada probleeme.

Saarmas ja Rähn: Rähn kaldub piirama Saarmale nii olulist vabadust. Niipea kui Saarmas tunneb, et tema sõltumatus on tõelises ohus, paneb ta plehku, kuigi võib kindel olla, et temast jääb maha sügavas meeleheites Rähn.

Saarmas ja Lõhe: See suhe on täis pingeid, mis võib olla nii erutav kui pingutav. Mõlemad võivad teineteiselt õppida, koos kasvada ja küpseda, kuid ainult juhul, et mõlemad on võrdsel määral valmis pingutama. See tähendab paljustki loobumist ja kõva tööd.

Saarmas ja Karu: Need märgid ei lange teineteisele tingimata kaela. Saarmas peab harjuma sellega, et Karu on vahel pisut väiklane, ülitäpne ja sallimatu. Kuid Karu ja Saarmast seob see, et nad mõlemad on vaimsete huvidega ning vilka ja avali iseloomuga.

Saarmas ja Ronk: Saarma idealismist ei suuda Ronk iga kord aru saada, rääkimata selle jagamisest. Kuid Ronk on võimeline Saarmast uute ideedega aitama, peale selle muudavad suhte huvitavaks paljud ühised ettevõtmised.

Saarmas ja Madu: Madu tahab partnerit oma mõjuvõimu alla saada ja teda omatahtsi juhtida. Seda Saarmas muidugi ei kannata ja ta päästab end põgenemisega. Selline suhe on ületamatute vastuolude tõttu väga raskes seisus.

Saarmas ja Öökull: Saarmas ja Öökull täiendavad teineteist idealistlikus maailmavaates ja ellusuhtumises ning püüdlustes tõe poole. Nad annavad teineteisele hoogu, ergutavad ja viljastavad teineteist kõikidel tasanditel.

Saarmas ja Hani: Nende teel õnnele võib olla nii mõnigi komistuskivi, mis ei pea aga alati takistama tee jätkamist. Segavalt võib mõjuda asjaolu, et Hanel on kõva enesedistsipliin ja et ta tahab Saarma idealismi mõistusega asendada.

Saarmas ja Saarmas: Arvatavasti tahavad kaks Saarmast kohtudes parandada algul teineteist ja siis kogu ülejäänud maailma. Vaimne liikuvus ja aktiivsus võib suruda emotsioonid tagaplaanile ja suhe võib jääda pinnapealseks, Kui mõlemad on rahul, pole see muidugi probleem.

Saarmas ja Hunt: Saarmas ja Hunt on hingelt võõrad, sest nende ellusuhtumine on täiesti erinev. Siiski võib Saarmas mõista ka teistsuguseid mõtlemismudeleid ja Hunt oma tundlikkusega oskab end teiste rolli asetada ja nad võivad leida tee teineteise juurde.

NB!
Pistrik 21.03 - 19.04 (Jäär)
Kobras 20.04 - 20.05 (Sõnn)
Hirv 21.05 - 20.06 (Kaksikud)
Rähn 21.06 - 21.07 (Vähk)
Lõhe 22.07 - 21.08 (Lõvi)
Karu 22.08 - 21.09 (Neitsi)
Ronk 22.09 - 22.10 (Kaalud)
Madu 23.10 - 22.11 (Skorpion)
Öökull 23.11 - 21.12 (Ambur)
Hani 22.12 - 19.01 (Kaljukits)
Saarmas 20.01 - 18.02 (Veevalaja)
Hunt 19.02 - 20.03 (Kalad)

Kommentaare ei ole: