reede, 31. august 2007

Sünnikuupäevade tähendused.

Nii mõneski regioonis peetakse sünnikuupäeva väga oluliseks näitajaks, mis pidavat avaldab oma mõju inimese elule, iseloomule kui ka isiksusele.


Sünnikuupäev on 1, 10, 19, 28

Oled tugeva tahtejõuga ja tead kindlalt kus sinu laud peab asetsema. Vihkad segadusi ja väldid neid võimaluste piires. Kui tead, et oled leidnud õige tee, siis oskad seda mööda ka edasi liikuda. Kunagi ei teki sul soovi lahkuda teelt, mida pidi oled otsustanud oma eesmärgi saavutada. Jõuad ükskõik kui kõrgele tahes, kui teed kõike järelekaalutletult. Sinust võib kergesti saada egoist ja egotsentrik. Sa peaksid hoiduma liialt tähelepanu pööramast oma isikule ja oma tegevusele, sest sa võid kergesti ära kaotada oma sõpru. Kuna sa oled nõudlik oma loomu poolest, ei armasta sa pikaajalisi plaane, vaid tahad tegutseda silmapilkselt. Sulle ei meeldi midagi sellist, mis on ebakindel. Sul peab kõik olema selgepiiriline, sirgjooneline. Julgus ja eneseusaldus on sinu iseloomu võtmeks, kuid need sisaldavad rohkem mingit imitatsiooni kui otsest loovat võimet. Sina oskad teha raha, kuid sa oskad ka raisata. Sa peaksid ettevaatlikum olema oma kiirete otsustega ja mitte tegema neid mingil juhul hetke innustuse ajel.

Sünnikuupäev on 2, 11, 20, 29

Oma loomult oled sa sõbralik. Mõnikord seisatud hetkeks, et mõelda järele enda ja oma heaolu üle. Oma tasakaalu tahad sa alati säilitada. Kohaned üldiselt kõigega niivõrd, et lõppkokkuvõttes ei tahagi sa teha sind rahuldavat otsust. Sul on üsna halb komme suurendada asju ja üldiselt oled sa üsna rahulolematu iseendaga. Sinu loomulaad on selline, et suudad teistele anda häid nõuandeid, kuid sa ise ei oska neid ära kasutada, kuigi mõnikord nii väga oleks seda tarvis. Sinu suurimaks veaks on see alguses mainitud sõbralikkus, sest sa oled liigagi sõbralik. Sa peaksid nimelt mõtlema enda peale sama palju kui mõtled sõprade peale. Sa oled hea planeerija ja hea nõustaja, kuid sul puudub sisemine jõud teostada ennast. Oled ka väga õiglane. Sinu töökoht peaks olema selline, kus su plaanid teostuksid mõistlikult ja teiste abiga. Heade sõprade abil võid kaugele jõuda, kuid pea meeles, et sa ei tohi olla liiga tundeline.

Sünnikuupäev on 3, 12, 21, 30

Oled tark inimene ja saad asjadest kiiresti aru, tihti juba üsna noorelt. Sinu andekuses ei jää midagi puudu, kui vaid oskaksid oma võimeid ära kasutada. Peale selle ei oska sa suhtuda tõsiselt ellu, armastad ja hindad küll kõike kaunist, huvitavaid inimesi kui ka lõbustusi. Seetõttu elad praegusele hetkele ja jätad tuleviku ise tulema. Peale selle soovid ise teha kõike seda, mille kallale oled asunud ja mingil juhul ei soovi sa, et teised saaksid au ja kiituse endale sinu asemel. Oled asjatundja paljudel erinevatel aladel, kuid oma loomult oled mingil määral kannatamatu. Uus töökoht või kiire tõusu hindamine võib viia sind sellelt teelt kõrvale, kus lõppkokkuvõttes oleks sul olnud paremadki võimalused. Sulle sobivad kunstid, teadus ja samuti sport. Kui pöörad tähelepanu sulle antud soovitustele ja juhistele sellal, kui valid oma elu ülesannet ning eesmärki, võid saavutada nii mainet kui ka raha.

Sünnikuupäev on 4, 13, 22, 31

Sina oled rahulik, töökas inimene, kes ei taha mingil moel siin maailmas riskida. Kuigi saaksid kiiresti haarata mingist uuest ideest, ei vaevu sa seda tegema. Eriti tähtis sinu jaoks on teadmine, et nii on õige. Ausus ja usaldusväärsus kuuluvad tavaliselt sinu juurde, kuid siingi tuleb tähelepanu pöörata sellele, et sina võid olla pigem õhutaja kui rügaja. Kui sinu võimalused on väikesed, on sinu mõttedki väikesed, mistõttu sinu numbriline sümbol võib tähendada ka teatud kaotust, lüüasaamist. Kaasajal, mil on püstitatud suuremad nõudmised teadlastele, inseneridele ja spetsialistidele, on sinu nimi paremaks muutunud. Kui väga püüad, saad kindlasti tunnustuse osaliseks. Sa ei ole eriti temperamendikas ja mitte sageli ei innustu ning mõnikord on sul raske osata suhtuda erinevatesse olukordadesse õigesti. Töökus ja soov uusi asju tundma õppida on sinu parimateks omadusteks.

Sünnikuupäev on 5, 14, 23

Sa oled oma loomult seiklushimuline ja suuresti innustuv ning oled võlutud kõigest sellest, mis erineb tavalisest. Oled impulsiivne ja sind ei huvita üldse kõik igapäevane, argipäevane. Üldiselt meeldib sulle reisimine. Sul on võime kütkestada inimesi ja leida sõpru. Tunned end nii kergelt kõikjal nagu kodus. Oled väga huvitatud inimestest, oled rõõmus, elav ja seltskondlik. Korralikult ei oska sa aga kinni haarata oma võimalustest, kuna armastad nii väga vaheldust. Oled oma loomult sõltumatu. Soovid õppida oma kogemustest, mitte teiste omadest. See võib tähendada ebaõnnestumisi, kuid need ei kesta kaua. Kui vaid sooviksid muutuda rahulikumaks ja hakata korrapäraselt tööle ning loobuksid maailma seiklustest, saavutaksid kindlasti häid tulemusi. Kuid sulle on raske mõju avaldada, kuna sina tahad riskida. Sul tuleks mitte nii tihti oma õnne proovile panna, võid jääda pika ninaga.

Sünnikuupäev on 6, 15, 24

Oled üksildane. Tavaliselt sinu loomus on aus, kindel ja usaldusväärne. Oled kannatlik ja alati valmis saavutama sõprade vahel harmooniat, kompromisse. Kardad siiski, et sind piisavalt ei hinnata ja et sind õieti ei mõisteta. Üldiselt oled veetlev, võluv, optimistlik ja abivalmis. Teistele meeldib see, et nad võivad usaldada sulle oma muresid. Ohuks sul on siiski see, et võid muutuda liiga endaga rahulolevaks ja oled liiga kiirelt teisi hukka mõistev. Võid isegi suhtuda liialt üleolevalt teistesse inimestesse. Igal juhul sinust peetakse lugu nii ühiskondlikult kui ka poliitiliselt. Kuid olemaks enda vääriline, ei tohiks sa kunagi olla liiga radikaalne oma tegevuses. Sul tuleb osata nii avalikkuses kui ka isiklikeski pidada oma sõna. Pea meeles, et see on tähtsam kui auahnus. Kui sellest kinni pead, siis ei või keegi ette teada, millega võid üllatada.

Sünnikuupäev on 7, 16, 25

Oled palju õppinud ja luuleline loomus. Sinu fantaasia on hästi arenenud. Kõik salapärane võlub sind suuresti. Sinu jaoks on üksindus vältimatu ja see innustab sind. Teiselt poolt aga ebaselgus võib sind masendada ja sa oled pigem valmis etteheiteid tegema kogu maailmale kui iseendale ebaõnnestumiste puhul. Sa võid olla muusik, filosoof või selline, kellel on kalduvusi müstikasse. Kuid et saada tõeliselt õnnelikuks, tuleb sul muutuda maailma lähedasemaks ning mitte selle eest põgeneda. Kuid sa võid omal alal saavutada enneolematut edu ja sel juhul edu saavutamine sõltub mõtlemisest ja vaikusest. Sünged mõtted ja ebaõnnestunud unelmad on sinu veaks. Mõistad küll teisi ja sind armastatakse. Kuid sinagi vajad mõistmist, et saada soovitud materiaalset edu ja majanduslikku sõltumatust. Üksi ei tule sa toime.

Sünnikuupäev on 8, 17, 26

Sina oled inimene, kes tegelikus ja majanduslikus suhtes jõuab veel kaugele. Sinust võiks rääkida kui inimesest, kes oskab teostada oma plaane ja kes jõuab veelgi suuremate saavutusteni. Sa oled karm ja nõudlik loomu poolest, sina tood endast ja teistest kõik välja. Vastupanu ei hirmuta sind. Tegelikult see innustab sind veelgi suurematele saavutustele. Oled üldiselt kõrgel positsioonil, peaaegu ükskõik millisel alal. Oled lõputult taibukas, ettevõtlik. Mis ühiskondlikkusse positsiooni puutub, siis oled sa liiga kriitiline teiste inimeste suhtes nende ühiskondliku ja majandusliku positsiooni pärast, sest võib jääda mulje nagu sa võrdleksid neid endaga ja vastupidi. Mida luksuslikum, peenem ja kallim mingi asi on, seda enam seda ihaldad. Oma püüdlustes oled maine ja võimu saavutamiseks oled kannatamatu ning määrav. Et sa andekas oled, seda ei saa eitada. Sinu nimi räägib ju edukusest. Sinu nõrkuseks on armukadedus, ebaõnnestunud püüdlused, kannatamatus, kui asjad ei suju nii nagu peaks. Sina mõtled suurt, teed suurt, sinust saab suur.

Sünnikuupäev on 9, 18, 27

Sinus liituvad mõjujõud ja tarkus. Oled tugev isiksus, kes suudab palju. Sina saavutad edu nii kunstilisel alal kui teistelgi loovatel aladel, kuid sa peaksid vältima kaubanduslikke ja tööstuslikke alasid. Kui oled praktiline, siis on ka siin sinu edukus tagatud. Kunst ja muusika on tõeliselt sinu aladeks. Takistuseks on siiski see, et sa püüad alati olla liiga isikupärane, erinev ja seetõttu ümbruskond mitte alati ei mõista sind. Suudad siiski nõu anda ja aidata teisi inimesi, kuid pea meeles et seda tuleb teha hästi ja hoolikalt. Pea meeles ka seda, et pead olema siiras ja elama samade ideaalide järgi, mida teistele pakud. Kuigi oled oma loomu poolest tugev, ära siiski end ülehinda Ülbus, kõrkus, ükskõiksus, hoolimatus ja enesearmastus võivad sulle kahju tuua. Teiste inimeste mõistmine, nende töö ja soovide tunnustamine on tähtis.

Kommentaare ei ole: