teisipäev, 28. august 2007

Kuidas endale hõlpsalt ennustada?

Kõik me oleme tahtnud teada saada vastuseid konkreetsetele küsimustele. Seetõttu otsivadki väga paljud inimesed abi & nõu ennustajamooride käest. Kuid nüüd õnneks ei ole see enam vajalik, sest õpetan teile 1 lihtsa viisi, kuidas endale hõlpsasti ennustada :)

Kõigepealt läheb vaja pakk tavalisi kaarte (36 tk). Ja
siis võibki alustada.

Püramiidiennustus.

Ennustamine algab keskendumisest. Tuleb olla hästi-hästi rahulik. Hea kui sa oleksid ennustamise hetkel üksi. Sega kaardid ning mõtle küsimusele millele sa tahad vastust leida. Seejärel võta kaardipakist suvaliselt viis kaarti ning lao need enda ette. Viie kaardi hulgast vali endale meelepärane kaart, ning pane need kõik kaardid uuesti kaardipakki tagasi.

Sega kaardid uuesti- samal ajal mõeldes küsimusele. Kui kaardid on segatud, siis lao nendest päramiid nii, et sa näeksid, mis kaardimastiga on tegu (lao nii nagu pildil).

Laduda tuleb kokku 6 rida. Kui kaardid on laotud, siis vaata, millises reas sinu eelnevalt väljavalitud kaart asub. Ning saadki vastuse oma murelikule küsimusele.

Püramiidi tipp (1 rida) – Teie soov ei täitu kunagi;

2 rida – Vaevalt, et see soov täide läheb;

3 rida – Kahtlane, kas kõik läheb teie tahte järgi;

4 rida – See on tõesti võimalik;

5 rida – Suure tõenäosusega „Jah”;

6 rida – Soovi täitumine on praktiliselt kindel.

Väga tihti võib aga juhtuda, et enda välja valitud kaart ei tulnud püramiidile. Seda võib põhjustada näiteks asjaolu, et äkki sa ei ole veel valmis tõde teada saama. Samas aga, ei lõppe ennustus siit ära.

Edasi tuleb järelejäänud pakk avada sõnadega: Oota - Kannata - Rõõmusta, sul veab - Pea vastu - Sa vihaseks - Löö Käega.

Avada tuleb järelejäänud kaardipakki seni, kuni sinu valitud kaart on käes. Ehk, kui ka esimesel ringil (Oota-kannata-....-löö käega), ei tulnud sinu kaart välja, siis pead minema teisele ringile, seni, kuni kaart käes.

Näide:

Oletame, et ma valisin 5 kaardi hulgast poti ässa. Ma panin need kaardid tagasi kaardipakki, ning segasin korralikult läbi, mõeldes samal ajal probleemile.
Seejärel ladusin püramiidi. Kahjuks ei tulnud minu väljavalitud kaart püramiidis välja.
Nüüd avan järelejäänud kaardid sõnadega (ei pea kõva häälega lausuma, seda võib ka mõttes teha). Oota (oletame, et mul tuli kaardipakist välja ärtu 6) - Kannata (oletame, et nüüd tuli risti kunungas) - Rõõmusta, sul veab (oletame, et nüüd tuli minu väljavalitud kaart "poti äss" välja).
Rõõmusta, sul veab- see ongi minu vastus tahetud küsimusele. :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas 36 kaarti tähendab seda et kõik 2-5 tulem välja võtta?

Anonüümne ütles ...

Jah kuni 6ni välja

Anonüümne ütles ...

kuidas üldse saab sellist umbluud uskuda