teisipäev, 14. aprill 2009

Võrgutamise horoskoop naistele


Võrguta Jäära

Jäära võrgutamiseks tuleb sul mängida tema reeglite järgi. Esimene reegel: tagaajamine! Jaht iseenesest on Jäärale erutavam kui saagi tabamine. Ära unusta, et Jäär oma suure egoga tahab vallutada.

Jäär-mehed tahavad alati seda, mida nad ei saa. Neil on sõdalase hing, nad tahavad võidelda. Sul tuleb mängida raskestivallutatavat, et tuld temas hõõgvel hoida. Kui annad mõista, et sina oled auhind või lausa trofee, Jäär aga tahab alati võita, hakkab ta tahtma võita sind!

Jäär armastab raskusi ületada ja võidelda. Kui elate koos, tuleb sul talle selgeks teha, et ta ei tohi sinu üle domineerida. Aga las ta vähemalt mõnikord kaitseb sind. Nad tahavad olla rüütlid. Aga mis puutub võrgutamisse, siis kassi-hiire mäng on siin täiesti omal kohal. Vastasel korral kaotab ta huvi ja igasugune mäng ongi läbi.


Võrguta Sõnni

Sõnni võrgutada on lihtsamast lihtsam. Kutsu ta külla ja paku omatehtud sööki. Loo isuäratav õhkkond. Pane selga naturaalsest kangast riided, neid tahab ta pikalt silitada. Kui oled julge, pane selga hoopis seksikas hommikumantel!

Kasuta kindlasti jumalikku lõhnaõli. Kui valad talle veini, lase tal korraks oma dekolteesse piiluda. Tal hakkab suu vett jooksma...

Pärast õhtusööki paku, et teed talle massaaži. Nüüd annab ta kindlasti alla.

Sõnn-mees on omaniku hingeeluga. Anna talle kindlasti mõista, et sa kuulud talle ja ainult talle. Kui suudad teda veenda, et oled majanduslikult iseseisev ja talle truu, on ta sinu. Igavesti.


Võrguta Kaksikuid

Kaksikute külge ei saa kuidagi klammerduda. Tal tuleb lasta sirutada tiibu ja lennata... Kaksikud-mees nõuab erinevaid asju ja ta paneb rõhku ka sellele, mis sul peas toimub. Kõigepealt tulebki sul võrgutada ära tema mõistus. Flirdi telefonis, meili teel või jäta talle vallatuid kirjakesi.

Kõik toimugu kergelt. Pole vaja tugevaid emotsioone ega pühendumist, see veel puudus. Ole lõbus, ära pelga proovida voodis midagi uut või vähemalt maini, et tahaksid proovida uusi asju. Mitmekesisus ongi võtmesõna selle mehe päriseks ära võrgutamisel, aga ära jumala pärast ütle, et tahaksid midagi püsivamat. Ta kaob.

Naera, kui ta teeb nalja, las ta tunneb, et on väga vaimukas. Kui ta kõnnib kellegi teise juurde rääkima, las ta läheb. Hingamisruum on Kaksikute armurohi.


Võrguta Vähki

Vähk-mees on tundlik hing. Kui tahad teda võrgutada, peab ta ennast eelkõige kaitstuna tundma. Aita tal haavu lakkuda, loo turvaline armupesa, ja ta on enne sinu, kui arugi saad.

Võrguta Vähk-mees, mängides talle emmet. See puudutab ta sisimaid tundeid ja ta tahab ka sinu eest samamoodi hoolitseda. Vähk võib olla õrnim armastaja, kui selliseid tundeid on puudutatud.

Lepi tujukusega ja silita ta pead, kui ta oma tunnetest rääkida ei taha. Ise peaksid talle oma tunnetest küll rääkima. Kui ta tunneb, et usaldad teda, aitab see võrgutamisele tublisti kaasa. Kui ta samastab sind turvalisusega ja saab aru, et sinu juures leiab ta maailma eest kaitset, on teda võrgutada väga lihtne.


Võrguta Lõvi

Iga Lõvi tahab, et teda koheldaks ja austataks nagu kuningat. Kui mõistad, et tal on tõesti selline vajadus, mitte lihtsalt nartsissistlik kalduvus, võid ta võrgutada.

Sul tuleb asuda teda jälitama julgelt, uhkelt ja dramaatiliselt. Vaata talle alt üles, pühendu talle, austa ja imetle teda. Ta muutub kuumemaks kui Päike!

Lõvi-mees otsib tegelikult muinasjutulist suhet. Tõesta talle, et oled väärt kuninglikku kohtlemist. Ta on helde loomuga ja puistab su üle kingitustega. Ole siiski valmis ta jalgu suudlema.

Imetle ta välimust. Lõvi uhkustab oma välimusega ja sinu tunnustus meeldib talle. Ära mitte kunagi haava ta ego ega pane teda avalikkuse ees piinlikku olukorda. Kui sa seda teed, ei astu sa enam kunagi üle ta magamistoa läve.


Võrguta Neitsit

Mine duši alla. Tõsiselt. Kui tahad võrgutada Neitsit, pead aru saama, et ta vajab korda, puhtust ja kasinust. Kui tahad meelitada teda oma keha kas või natukegi puudutama, suhtu sellesse nagu templisse.

Neitsi kardab seda, mida ta ei tea ega tunne. Sinu püüded teda võrgutada kannavad vilja alles siis, kui ta on kindel, et üllatusi ei tule. Las ta saab aimu, mida oodata, ja vaata siis, et ta seda ka saab...

Neitsist mees võib paista jahe, aga ära lase end eksitada, ta vajadused on tegelikult suured. Kui harjutad kannatlikkust ja talud ta kalduvust kõike liiga palju analüüsida, soojeneb ta tasapisi üles.

Neitsi võrgutamine pole lihtne. Kääri käised üles ja asu asja kallale, küll saad hakkama. Ja veel: kui tahad temaga ühte ja samasse voodisse jõuda, tuleb enne leida temaga vaimne klapp.


Võrguta Kaalusid

Kaalude võrgutamiseks tuleb sul leppida sellega, et ta jumaldab romantilisi õhtusööke, kaunist välimust ja head maitset. Kui lased tal end otsekohe pahviks lüüa, pole seegi paha.

Kaalud väärtustavad kõike, mis on ilus. Väga harva on see mees koos kellegagi, keda tema ise ja teised ilusaks ei pea. Teiste arvamus on talle tähtis, sest Kaaludel on sageli raske omaenda arvamust välja kujundada. Nende otsustusvõimetuse põhjus on hirm kaotada kellegi heakskiit.

Ka sul tuleb niisiis leppida, et teised inimesed on Kaaludele väga olulised. Sinu arvamus aga on oluline siis, kui samamoodi arvavad ka tema sõbrad ja perekond.

Räägi Kaaludega pehmelt, meelita teda. Räägi tundide kaupa. Kaalud tahavad sinuga rääkida kõigest. Kui oled milleski eksinud, tunnista seda, sest Kaalud armastavad ausat mängu.

Sul on nüüd Kaaludega suhe, see ei ole vaid seks. Kaalud tahavad armastust ja abielu. Kui ka sina seda tahad, ütle talle. Selle peale haarab ta su oma embusse...


Võrguta Skorpionit

Võta riided seljast. Mingit võrgutamist pole vaja. Ta vaatas ju sulle oma läbitungiva pilguga otsa? Sina tantsid tema pilli järgi, selge see.

Et ta üldse laseks sul end võrgutada, on vaja rohkem kui füüsilist tõmmet. Tema puhul läheb vaja ka emotsionaalset tõmmet. Skorpioni tunded on väga intensiivsed. See mees igatseb sellist seksuaalset kogemust, mis ületaks füüsilised piirid. Ta ei taha armastada mitte su keha, vaid minna voodisse su hingega. Kanna niisiis oma hinge eest hoolt...

Pea meeles, et Skorpion tahab kõike juhtida. Ole valmis paljugagi leppima, paljuski alla andma. Või jäta talle vähemalt selline mulje. Pööra talle palju tähelepanu ja näita, et usaldad teda. Võtab aega, aga lõpuks vastab ta sulle samaga.


Võrguta Amburit

Maini Amburile, et tahad langevarjuga hüpata, minna ümbermaailmareisile või mägimatkale. See on Amburi võrgutamiseks alguses alati hea. Ambur armastab seiklusi ja reisimist.

Tal on allutava loomuga ja näeb kõiki elu võimalusi. Lisaks tahab ta kõiki neid võimalusi lähemalt uurida - selleks, et leida tõde. Kui tahad Amburit võrgutada, tuleb sul talle näidata, et sina oled osa sellest tõest.

Ta on idealistlik rännumees. Kuhu iganes rahutu hing teda ka ei kannaks, sealt otsib ta elu mõtet. Otsi ka sina, hinda ta tarkust ja nõustu ta arvamusavaldustega. Kui muidugi tahad teda ikka võrgutada.

Ja ära klammerdu! Tal on vaja vabadust. Sul aga on vaja teada, kus kinni hoida ja kus lahti lasta. Anna talle midagi, millesse ta võiks uskuda, ja ilmselt saad endale nii ta südame kui ka keha.


Võrguta Kaljukitse

Mõista ta vajadust kõike kontrollida ja ka tema auahnust. Nii oled juba poolel teel. Selle mehe hing on lihtne, aga ta on nii hõivatud kõige eest vastutamise ja aina millegi saavutamisega, et suhted ei olegi sageli ta prioriteet.

Lase tal igas olukorras vastutus võtta, lase tal olla autoriteet ja panna paika reeglid. Sellega oledki ta juba võrgutanud. Riku mõnd ta kehtestatud reeglit, sea ta autoriteet kas või hetkeks kahtluse alla - ja sind visatakse välja.

Kaljukitsele meeldivad traditsioonid. Ta tahab stabiilset ja praktilist kaaslast, hooletud naised talle ei meeldi. Näita talle, et oled sama kindel nagu tammepuu... ja oledki ta võrgutanud.


Võrguta Veevalajat

Kui tahad Veevalajat võrgutada, jää pigem jahedaks ja eemalolevaks. Kui su tunded on liiga ilmsed, ei mõtlegi ta sind voodisse viia. Mõtlemine aga on Veevalaja tugevaim külg.

Veevalaja elab sageli omaenese maailmas. Samas vajab ta kedagi, kellele oma peas sündivatest uuenduslikest mõtetest rääkida. Eelkõige vajab ta sind kui sõpra. Kui tahad võrgutada Veevalajat, pead saama niisiis esmalt ta sõbraks.

On ka teine tee. Mõista ja austa ta individuaalsust ja vajadust vaba olla, tema vajadust maailma paremaks muuta. Aita teda selles, ja võib-olla võrgutad ta nii ära - terveks eluks.


Võrguta Kalasid

Osta pabertaskurätikuid ja romantiline film, kutsu ta külla ja ole valmis uppuma selle mehe silmadesse. Kui tahad Kalad-meest võrgutada, tuleb sul end talle täielikult avada. Räägi talle, et ta on ainus olevus maa peal, kes võib sind päästa.

Kalad vajavad hingesugulast rohkem kui keegi teine. Ta tahab sinuga kokku sulada. Kui arvad, et suudad taluda piirideta armastust, võrguta ära Kalad...

Ta on tundlik, õrn, kaastundlik ja lahke. Ta on nagu käsn, imades endasse kõik ümbritsevad emotsioonid, kaasa arvatud sinu omad. Kui ta tajub, et tahad teda võrgutada, hakkab ta ka seda tunnet pidama enda omaks - ja tahab võrgutada sind.

Allikas: siit
Pilt aga siit

Kommentaare ei ole: