pühapäev, 10. veebruar 2008

Rotiaasta horoskoop 2008


JÄÄR 21.03 – 20.04

Suhted: Jäära jaoks on kollase roti aastal kõige olulisemad võimu- ja autoriteediküsimused. Võimalik, et sul tuleb end tõestada ning maksma panna. Isegi kui sa seda ei soovi, pead valima poole ja olema valmis oma ideede ja veendumuste eest võitlema, veremaitse suus. Seda põhjustab Pluuto jõudmine Kaljukitse.

Samas liigub Kaljukitses ka heasoovlik ja õnnetoov Jupiter: sind paisatakse küll ootamatult ühiskonna võitlusareenile, ent samas annab fortuuna sulle kohe ka kuldse mõõga, millega oma vastased auti lööd.

Aprill ja mai on kõige soodsamad kuud sotsiaalseteks suheteks, lepinguteks, koostööprojektideks ja muuks sääraseks. Hingelist ja kehalist lähedust vajad kõige rohkem kuumadel suvekuudel. Augusti keskel ole eriti taktitundeline ja ära allu provokatsioonidele.

September võib suhete liinis tuua liialdusi ja ülepingutamist, kuid on siiski hea aeg näiteks abiellumiseks või püsisuhte loomiseks. Oktoober ja novembri teine pool loovad olukordi, kus on raske jääda neutraalseks – õhus on kirge!

Energia: Jõudu tuleks nüüd kokku hoida – aasta nõuab oma energiavarude mõistlikku kulutamist ning tervislikke eluviise. Elupõletamine ja meri-põlvini-seisundid toovad vaid asjatuid pohmelle ja nii füüsiliste kui ka vaimsete võimete nõrgenemist.

4. märtsist 9. maini on parim aeg energia kogumiseks rahulikus keskkonnas – olgu selleks siis kodu, maaliline loodus või kallima lähedus. Suur sagin pole sel ajal hea. Küll aga võib sagida oma majapidamises ning seal korda majja lüüa (remont, suurpuhastus jne).

9. maist juuni keskpaigani oled tulest tulvil ja vajad oma võimsate energiavoogude maandamist (välja arvatud juuni teisel poolel). Parim aeg aktiivseks puhkuseks, spordiks, matkadeks ja lõbureisideks. Juuli ja august sobivad puhkuse väljavõtmiseks ning oma jõuvarude taastamiseks looduses. Septembris laevad su akusid lähedased inimesed. Ja sina laed nende akusid. Oktoobris-novembris avanevad energia taastamiseks müstilised ja tavatud võimalused.

Raha: Aasta nõuab kokkuhoidu ja säästvat suhtumist. Kui elad üle oma võimete, oled peagi kuival. See kehtib aga vaid juhul, kui su sissetulekud põhinevad ainult palgatööl. Omi asju ajades võid tulla ka lausa geniaalse äriidee peale, mis kenasti sisse hakkab tooma. Rahaliselt head ajad: 30. aprill–25. mai; 12. juuli–6. august; 24. september–18. oktoober. Ämber võib koliseda: 13. märts–6. aprill; mai teine pool; november-detsember.


SÕNN 21.04 – 21.05

Suhted: Suhted, mis nüüd tekivad, avardavad su maailmapilti oluliselt. Suurem on aga tõenäosus kohata kedagi, kes pole nii-öelda sinu tüüp – erineb märgatavalt neist, kellega sa tavaliselt suhtled.

Huvitav ja võimalusterohke on see aasta neile, kes elavad, töötavad või suhtlevad palju välismaal ja välismaalastega. Olulised kohtumised ja tutvused võivadki aset leida nii reisil olles kui ka näiteks internetis surfates.

Selle aasta märgusõnaks on tulevik. Ka kujunevatel suhetel ja asetleidvatel kohtumistel on suur tähtsus just tuleviku seisukohast.

Romantiline liin on algaval aastal stabiilne (kohati isegi igavavõitu), kuid selle eest püsiv. Üllatusi ega ootamatusi ei ole ette näha. Kui keegi ütleb, et armastab sind, võid teda uskuda – asjad ongi nii, nagu paistavad või kõlavad.

30. aprillist 25. maini on Veenus Sõnnis. Aeg armastada ja olla ilus! Kirge ja püsivamat stoorit võid oodata 24. septembrist 18. oktoobrini.

Energia: Su elujõud ja hea enesetunne on otseselt seotud eneseteostusega. Algaval rotiaastal pead sa kodust kapi tagant välja tulema. Pead endale leidma mingi tegevuse või harrastuse, milles osaleksid ka su sõbrad ja mõttekaaslased – vajad heaks enesetundeks eelkõige intellektuaalset tagasisidet ja partnerite tunnustust.

Oluline on jälgida oma söömisharjumusi. Võid kergesti kalduda äärmustesse – kas pingutad üle mingite totakate dieetidega või langed gurmaanluse kütkeisse.

Energiat on rohkem 1. juulist 19. augustini. Kerget mõõna võib olla tunda 19. augustist 4. oktoobrini.

Raha: Rahavoolud on paljuski kinni sinus endas. Kui tunned end elujõuliselt, tõmbad ligi soodsaid pakkumisi ja võimalusi.

Kuid raha teenida on sellel aastal hea just mõttetööga. Idee maksab! Ära alahinda ootamatult pähekargavaid uitmõtteid – kirjuta need üles!

Äri võib õitsele puhkeda ka seoses reisimise, sõidukijuhtimise, välismaa, turismi, kursuste või muude harivate ürituste korraldamisega jne.

17. veebruarist 13. märtsini on hea võimalus luua kasulikke sidemeid-tutvusi ning sõlmida lepinguid. Rahaasju soosivad veel perioodid 25. maist 18. juunini ning 6. augustist 30. augustini.


KAKSIKUD 22.05 – 21.06

Suhted: Rotiaastal otsid kõigest tähendusi – ka suhetest. Oled sel aastal üllatavalt sügavamõtteline. Sind ei rahulda lihtsalt meeldiv, lõbus või kirglik suhe, otsid midagi enamat, mis võimaldaks sul konkreetset suhet paremini mõista.

Hakkad ehk liiga palju ette kujutama – märkama asju, mida tegelikult olemas ei ole. Armasta inimese ilusat hinge ja märka temas suuri tundeid, kuid ära hakka tema alateadvuse tumedatel väljadel kahtlase väärtusega psühhoanalüüsi läbi viima! Sel aastal ongi põhiline, et suudaksid säilitada kuldse kesktee pillerkaaritava pealiskaudsuse ja süngevõitu sügavamõttelisuse vahel.

14. juunil tagurdab Pluuto Kaljukitsest jälle Amburisse, kuhu jääb 27. novembrini. See aeg võib kas uuendada või lõpetada kõik ebamäärased suhted, mille otsad seni veel õhus rippusid.

Armastust ja muidu meeldivaid kaaslasi on suurem tõenäosus kohata mais ja juuni esimesel poolel, septembris, oktoobri lõpus ja novembri esimesel poolel.

Energia: Kui sul on probleeme tervisega, on põhjus arvatavasti su hoiakutes – haigus on tihti vale mõtteviisi tagajärg. Võimalik, et klammerdud liigselt mineviku ja vanade harjumuste külge ning see omakorda ei lase su kehal ja hingel puhastuda.

Ole avatud kõigele uuele! Sa ei pea liikuma mingi raami sees, sul on valikuvõimalusi enam, kui arvatagi oskad. Seisev õhk ja seisev vesi ei tee õnnelikuks!

Aprill ja mai on parimad kuud tervise tugevdamiseks ja halbadest harjumustest loobumiseks, samuti alustamiseks trenni või mõne enesearendustehnikaga. Oktoobrist aasta lõpuni toimub su hinges äge minevikuharjumuste ja tulevikuvisioonide võitlus, mis võib olla kurnav, kuid kindlasti edasiviiv ja selgust loov.

Raha: Edukamad on ettevõtmised, kus tegutsed koos teistega. Märtsist juuni keskpaigani peaks olema kerge luua endast pilti kui võimekast ja usaldusväärsest kodanikust. See on aeg ühiskonnas esile tulla või alustada mõne olulise projektiga.

Aprillis-mais on mõtet tegelda kinnisvaraasjadega – eriti kui see kinnisvara on sinu ja kellegi teise ühisomand. Jupiteri ja Pluuto ühiskaitse lubab edukalt remontida ja reorganiseerida vanu ja lagunenud süsteeme – olgu selleks siis maja-korter-maavaldus või mingi projekt, mis vahepeal unustusehõlma on vajunud. Aasta viimased kolm kuud nõuavad pingutust ja õigete valikute tegemist.


VÄHK 22.06 – 23.07

Suhted: Esmapilgul tunduvad sinu suhted teistega olevat kantud filosoofiast käsi peseb kätt. Natuke süvenedes näed aga, et partnerid võivad olla sinu jaoks nagu teeviidad. Üldse on inimesed sinu suhtes heasoovlikud ja ka praktilistes küsimustes võib sul neist palju abi olla. Suhted ja teadmised-oskused on omavahel sageli seotud.

Aasta esimesel poolel on tuntav tugev konkurents – eriti ametlikes suhetes. 13. märtsist 6. aprillini on suhted ning eksootilised situatsioonid omavahel rohkem seotud. Suhe võib lõõmama lüüa nii reisil olles kui ka mõnes tavatus olukorras, erilises paigas, müstilises õhustikus. 18. juunist 12. juulini on Veenus Vähis. See on aeg nautida seltskonda ja kalleid inimesi enda ümber ning aeg leppimiseks ja suhteteravuste silumiseks. September võimaldab värskendada lähisuhteid – eelkõige koduse partneriga, vanemate ja lastega. Oktoober ja novembri esimene pool tekitavad sinus soovi elu lavalaudadel natuke valjemat häält teha. Võtad ka suhete osas suuremaid riske.

Energia: Häda on selles, et võrdled end liiga palju teistega. Sa ei oska olla sina ise, vaid arvad, et pead ilmtingimata teistega sarnanema. Sulle oleks kasulik mõõdukas egoism ja eluterve enesekesksus. Samuti on sul lausa haruldane anne välja mõelda kõikvõimalikke musti stenaariume. Sa ei muretse mitte ainult enda ja oma lähedaste pärast, vaid võtad hinge ka maailma probleemid: sind ajab paanikasse võimalik majanduslangus, tööpuudus ja terrorismioht, samuti võid karta ülemaailmse gripiepideemia puhkemist. Eriti tundlik oma hirmude suhtes oled aasta teisel poolel.

Jõudukiirgava Marsi liikumine Vähis (4. märts–9. mai) annab sulle kevadel korraliku energiasüsti. Periood soosib aktiivset, sportlikku ja nooruslikku elustiili. Aeg alustada suuri asju! September soosib akude laadimist koduses või looduslikus miljöös. 4. oktoobrist 16. novembrini naudid taaskord head füüsilist vormi. 16. novembrist aasta lõpuni on aga järjekordne hingetõmbepaus.

Raha: Rahaline ja äriline edu tuleb sel aastal eelkõige koostöös teistega. Kuigi sul on suur kiusatus tegutseda üksi, peaksid materiaalse edu nimel koopereeruma. Peaksid ka lahti saama mõttest, et raha valitseb maailma ning leidma meetodi, kuidas su kasum oleks ühtlasi ka teiste edu.

Suuremat vedamist võib loota 12. juulist 6. augustini ning 24. septembrist 18. oktoobrini.


LÕVI 24.07 – 23.08

Suhted: Peaksid enda ego tagaplaanile jätma ning keskenduma enam oma partnerite soovidele ja vajadustele. Sel aastal võluvad sind erilised tüübid – kirkad ja pisut hullud tegelased, kellele ühiskonnas kehtivad normid korda ei lähe: näiteks eksperimenteerivad elukunstnikud ja igavusest vaevatud rahatud boheemlased. Justkui tasakaalu loomiseks on sinu suhted näiteks töökaaslastega väga konkteetsed ja asjalikud. Saad palju abi just neilt, kes seda kõige paremini anda suudavad. Viljakad on suhted kõikvõimalike nõustajate, konsultantide, õpetajate, arstide, juristidega.

Parim aeg koostööks ja leppimiseks: 17. veebruarist 13. märtsini. Romantika ja flirt: 12. juuli–6. august; 18. oktoober–12. november.

Energia: Sel aastal jätad paljud terviseprobleemid seljataha. Aasta paneb sind oma kehasse hoolsamalt suhtuma – sa tajud intuitiivselt, mida peaksid hea vormi säilitamiseks tegema. Soositud on nii süsteemsed treeningud kui ka pisut eksootilisemad tehnikad.

Energiaküllased ajad: 9. mai–1. juuli; september; 16. november–27. detsember. Energia kogumise perioodid: 4. märts–9. mai; 4. oktoober–16. november.

Raha: Seilad mõnuga argipäevaste asjatoimetuste merel. Sulle meeldib tööd teha ja töö omakorda armastab sind, kinkides sulle ka piisava tasu. Tööpuudust pole ette näha! Aasta soosib eriti kitsa ala spetsialiste, oma ala fanaatikuid. Tee parem vähem, aga tee korralikult!

2008. aasta soosib just rutiinset, igapäevast tööd. Kasum tuleb küll aeglaselt, aga kindlalt. Suured riskid ja spekulatsioonid tuleks mängust välja jätta.

Rotiaasta on ka üldiselt varude ja tagavarade soetamise aasta, aga sinu jaoks kohe eriti. Saturn sinu märgi nn rahamajas nõuab säästmist ja mõõdukust.

Aprillis ja mai esimeses osas võid saada ootamatut kasu kellegi teise varadest. Parim aeg laenu võtmiseks. Seevastu septembri teisel ja oktoobri esimesel poolel tuleks laenud välistada ning mitte riskida ka muul viisil.


NEITSI 24.08 – 23.09

Suhted: 2008. aasta on sinu jaoks eelkõige romantiliste ja nauditavate suhete aasta. Kuni 14. juunini koged armurindel tavalisest suuremat sügavust. Õpid armastuse taga nägema seda, mida sa tavaliselt ei märka. Erootika ja kirg sisaldavad nüüd sinu jaoks ka mingit müstilist vaimset momenti ja see paneb sind näiteks seksi hoopis teistmoodi suhtuma.

Suhted ametlikul pinnal on mängulisemad, loovamad, vähem kinni protokollis ja reeglites. Vaba aeg ja töö kipuvad tihti põimuma, avardades su võimalusi.

21. maist 21. juunini on hea võimalus parandada oma mainet või tulla esile olulise sõnumiga. 18. juunist 12. juulini on sõpruse ja intellektuaalse suhte aeg. Oktoobrist aasta lõpuni üritatakse sind väljakujunenud rutiinist lahti kangutada. Kasutatakse nii piitsa kui ka prääniku meetodit.

Energia: Võtmesõnaks kõigi energiaprobleemide ja puudujääkide osas on sel aastal suhtumine iseendasse. Saturni liikumine Neitsi märgis (terve aasta jooksul) tähendab, et sinu eneseteadvus määrab ära ka elujõu taseme. Madal enesehinnang ning oma võimaluste alahindamine röövib sinult mõttetult palju jõudu.

Ent Saturn ei salli liialdusi ka teises äärmuses – naiivses optimismis. Seega on hea enesetunde aluseks eelkõige mõõdukus. Mõõdukust tuleks hoida ka elukommetes, eriti söögi ja joogi tasandil.

9. maist 1. juulini võta aeg maha, puhka, lae end looduse väega. Aeg on aga ebasoodne pikemaks reisiks. 20. juuli–19. august: tegutse, alusta uusi ettevõtmisi. Parim aeg enda vormi parandamiseks, füüsilisteks harjutusteks. Aasta viimased kolm kuud nõuavad taas energia säästmist.

Raha: Rahahunnikute kokkukühveldamine ei tohiks olla eesmärk omaette. Naudi oma tööd, tunneta selle olemust nagu oma kallima keha ja sa näed, et raha hakkab ka sinusse loomingulisemalt suhtuma.

Aasta nõuab säästlikkust mõistuse piirides. Kui kogud raha ainult kontodele ja seda üldse ei kuluta, viid rahavood tasakaalust välja.

Sel aastal on sul enam juhuslikku õnne ja vedamist. Mõistuse piirides võid mängida õnnemänge ja võtta tehingute tasandil väikseid riske. Eriti soodne aeg selleks on novembri teine pool ja detsember (riske ei tohiks võtta mai teises pooles ja juunis). Paljulubav on ka september.


KAALUD 24.09 – 23.10

Suhted: Suhete liinis lõikad nüüd neid vilju, mida kunagi külvasid. Nii mõnigi vahepeal soikunud suhe saab tiibadesse uut tuult. Asjad ja suhted, mis jäid eelmistel aastatel kuidagi poolikuks, nõuavad nüüd lõplikku selgust ja konkreetsust.

Kui oled kaotanud kontakti oma lähedaste, pereliikmete või sugulastega, aitab aasta sul seda viga parandada. Kodu on sinu kindlus – mitte vangla mõistes, vaid kohana, kus sa ise isiksusena kasvad ja arened.

Veebruaris ja märtsi esimesel poolel, samuti septembris võib su ees avaneda seikluste labürint, mis meelitab sind oma ahvatlevate keerdkäikudega. Samas ei tohiks siiski võtta liiga suuri riske. Aprill on parim kuu kokkulepete ja lepingute sõlmimiseks, ka leppimiseks ja suhete taastamiseks.

Energia: Su elujõud ja energiatase on seda kõrgemad, mida rohkem saad vajadusel nautida privaatsust ja omaette olemist. Aasta soosib enesevaatlust ja oma hingejõududega tegelemist.

Aasta ei tee uutele suhetele takistusi, kuid jõudu kiirgavad sulle rohkem vanad saatusekaaslased – kõik need inimesed, keda võid usaldada. Mälestused ja nostalgilised välgatused panevad su motivatsioonimootori kiiremini tööle.

Parimas vormis oled mais ja juunis – saad hakkama ka kõige raskemate väljakutsetega. Juulis, eriti aga augustis tasuks aeg täitsa maha võtta – puhata, viibida looduses. Aasta lõpukuudel väldi ületöötamist. Kaaluda võiks toidulisandite võtmist.

Raha: Aasta märgusõnaks on kõik kinnisvarade, maade, majade ja muude valdustega seonduv. Kui sul kinnisvara pole, siis oleks mõttekas mõelda selle soetamisele. Alternatiiv kinnisvarale on suuremad, raskemad ja vähe liikuvad esemed, millesse oleks kasulik investeerida.

Laias laastus toob sel aastal rahaasjus edu konservatiivne suhtumine – riskida minimaalselt. Äriks ja tehinguteks head ajad: 17. veebruar–13. märts; 18. juuni–12. juuli; 24. september–18. oktoober. Oht libastuda: 6.–30. august; november-detsember.


SKORPION 24.10 – 22.11

Suhted: Märtsist juuni keskpaigani (eriti aga aprillis ja mais) võid kokku trehvata päris huvitavate inimestega. See on aeg, mil õnnestub ühendada asjalikud kohtumised ja elu lõbusam pool. On väga suur võimalus, et alguses puhtalt intellektuaalne (või näiteks tööalane) suhe millekski palju romantilisemaks üle kasvab.

Sinu suhted grupis, kollektiivis või sõpruskonnas on sellel aastal suhteliselt stabiilsed. Sul on küll mõnevõrra raske uude seltskonda või meeskonda sulanduda, kuid kui oled juba seal sees, siis jääd sinna küllalt pikaks ajaks. Samas võid vahel tunda, et pole rühmas piisavalt vaba, mistõttu pead initsiatiivi maha suruma. Kuid just sel aastal võid end näidata kui usaldusväärset isikut, kelle peale võib loota. Sinu armuasjusse lisandub rotiaastal sõprust ja vaimset kooskõla.

Romantilised suhted on soositud 13. märtsist 6. aprillini; 30. aprillist 25. maini; 24. septembrist 18. oktoobrini.

Energia: Märtsist juuni lõpuni peaksid aktiivselt tegelema enda keha ja vaimu kooskõlla viimisega. Positiivse enesetunde võti peitub sellel aastal positiivses mõtlemises. Samuti vajad sa muljeid ja elamusi ning mõõdukat ringipatseerimist, külaskäike ja lühemaid reise. Nii füüsilist kui ka vaimset paigalseisu peaks vältima.

Energiapommina tunned end 4. märtsist 9. maini ning 4. oktoobrist 16. novembrini.19. augustist 4. oktoobrini tasuks aeg korraks maha võtta.

Raha: Võtmesõnaks on siin idee. Hea idee on selline, millega annab alati midagi peale hakata – loomulikult annab seda ka rahaks teha. Tuleb lihtsalt aktiivselt oma ajupotentsiaali kasutada! Probleeme ja takistusi võib tulla seoses juriidiliste apsakatega.

Hea äriidee või superpakkumine võib sulle sülle kukkuda märtsis, aprillis ja mais. Septembris ja detsembris tuleks hoiduda liigsete riskide võtmisest.


AMBUR 23.11 – 21.12

Suhted: Suhetes on rohkem tõsidust ja asjalikkust kui eelnevatel aastatel. Armastuse ja romantika rindel on olukord Harju keskmine. Aasta märgusõnadeks on vastutustunne ja konkreetsus. Tühjade lubaduste andmine ja oma sõnade söömine maksavad valusalt kätte.

Sul võib kujuneda kellegi suhtes välja mingi vanemlik või hoolitsev roll. Sinu peale loodetakse, sa ei saa endale lubada boheemlaslikku süüdimatust!

Aasta sobib suurepäraselt abiellumiseks. Sama hästi võid seadustada ka oma suhte näiteks mõne asutuse või organisatsiooniga, sõlmida tähtsa lepingu, panna paika reeglid jne. Parim aeg kõigeks selleks on aprillis ja mais. Seltskonnaeluks ja armuasjadeks on parim aeg 6.–30. aprillil, 25. maist 18. juunini ja 18. oktoobrist 12. novembrini.

Energia: Rotiaastal peaks su enesetunne olema suhteliselt hea. Võib-olla peaksid veidi muutma oma harjumusi – eriti just söögi ja joogi osas. Kui sul on selleks kalduvus, võid kaalus pisut juurde võtta. Ürita oma söögikordi tasakaalus hoida!

Suitsetajatel on suurepärane võimalus pahest lahti saada – planeediseisud soosivad seda igati. Samas võivad muret teha pisi­traumad, eriti luude-liigeste nihestused.

Parimas vormis oled aprillis ja mais, mõõna võid kogeda oktoobris ja novembri esimeses pooles. 16. novembrist 27. detsembrini liigub Amburis jõuplaneet Marss. See on energiarikas periood, kuid tormakuse tõttu võid end sel ajal kergesti vigastada.

Raha: Arvatavasti pole sul põhjust oma rahaasjade pärast muretseda – vahendeid ja võimalusi peaks jätkuma. Isegi kui su pangakontol numbrid oluliselt ei suurene, lõikad kaudset kasu nii või teisiti. Kuna Jupiter liigub sinu rahamajas ja Saturn karjäärimajas, siis on aasta eriti soodne pikaajaliste projektide käivitamiseks. Alustamine ja startimine võib suhteliselt palju aega võtta, aga see-eest saab ettevõtmine olema püsiv ja ajas vastupidav.

Oktoobrist detsembri lõpuni tuleb sotsiaalses plaanis konkurentsis püsimiseks kõvasti pingutada. Aasta viimased kuud on pingelised, kuid samas ka lahendusi pakkuvad.


KALJUKITS 22.12 – 20.01

Suhted: Aasta toob kaasa palju uusi suhteid ja siduvaid lubadusi – eelkõige just selliseid, millel on ka laiem sotsiaalne kõlapind. Aasta jooksul saavad küpseks ja võivad esiplaanile tulla need suhted, mis on sind läbi elu pikalt saatnud, kuid pole siiani eriti nähtaval olnud. Kuna sa ise mõjud sel aastal eriti usaldusväärselt ja autoriteetselt, tõmbad ligi inimesi, kellega koos on võimalik midagi tõsist ja olulist ära teha.

Kuud märtsist juunini võivad sind kokku viia inimesega, kellega koos midagi originaalset ja ootamatut korda saadate. Äris võib see olla suurepärane äriidee, isiklike suhete tasandil aga värskendav ja inspireeriv kogemus. Kergemat ja lõbusamat sorti suhete loomiseks sobib 20. aprill–25. mai ja 12. november–8. detsember. Koostööd ja püsisuhteid soosib aeg 18. juunist 22. juulini, töiseid ja argiseid aeg 25. maist 18. juunini ning ka september.

Energia: Seda on rohkem, kui sa ise arvad. Nagu ikka – sinu probleem on alati olnud liigne nõudlikkus enda suhtes, oskamatus nautida ja lõdvestuda. Sel aastal ehk lõpuks ometi õnnestub sul ennast vabalt võtta, armastada end nii, nagu oled. Elu ei ole pidev võistlus esikohtade pärast! Oled ju loonud endale ise tervisehäireid liigse kammitsetuse, loovate jõudude allasurumise ja kahtluste läbi.

Jupiter liigub Kaljukitses kuni 5. jaanuarini 2009. Selle pika aja jooksul leebud arvatavasti iseenda suhtes ja lubad endale ka rohkem puhkust. Kui aga sul on kalduvus mõnele pahele või kirele järele anda, ole ettevaatlik – Jupiter on ka liialdamise ja piiride ületamise sümbol. Energiaprobleeme võib esineda enam aasta viimasel kolmel kuul.

Raha: Vastupidiselt Vähile, kes peab äriedu nimel koostööd tegema, on sinul kasulik oma rahaasju üksi ajada. Ka pikaajaliste laenude ja liisingute võtmine pole hea mõte. Tähtis on püüelda materiaalse iseseisvuse poole.

Samas on Neptuuni ja Kuu Põhjasõlme ühenduse tõttu sinu suhe raha ja omandiga sellel aastal ebakaljukitselikult idealistlik. Sa mitte ei loe raha kaine ja asjaliku näoga nagu tavaliselt, vaid jumaldad ja armastad seda nagu lemmiklooma. Selline raha ja asjade hingestatud tajumine toob sulle edu, kui oled loomeinimene. Üdini maised projektid võivad seevastu sellise suhtumise tõttu kannatada.

Rahaliselt soodsad ajad: 17. veerbruar–13. märts; 30. aprill–25. mai; september.


VEEVALAJA 21.01 – 19.02

Suhted: Veevalajate jaoks on alanud aasta kummalise ja müstilise alatooniga. Palju on suhteid, millest ei saa esmapilgul aru või mis õrritavad sind oma mitmetähenduslikkusega. Kohati on sul tunne, nagu liiguksid kinniseotud silmadega pimedas ruumis ning orienteeruda saad vaid helide ja häälte järgi. Ja palju on võõrkeelset juttu, mida sa ei suuda mõista. Samuti võivad probleemiks olla su ebamäärase taustaga uued sõbrad või muudavad su praegused sõbrad su elu mitme tundmatuga võrrandiks.

Kui liigud boheemlaste ja intellektuaalide seas, naudid aasta parimaid mõjusid. Kui oled aga ärihai ja su ümber on palju välkuvaid hambaid, võid kergesti kellelegi lõugade vahele sattuda.

Armastuses ja seksis oled äärmiselt tundlik ja vastuvõtlik. Sulle meeldib igatseda ja kaugelt armastada.

Mõnusa seltskonna ja seikluste jaoks on parim aeg 25. maist 18. juunini, püsitutvuste ja harmoonilise koostöö jaoks aeg 12. juulist 6. augustini.

Energia: Sel aastal ammutad jõudu oma hinge sügavamatest soppidest. Julged rohkem endasse vaadata ja näed oma tegelikke vajadusi. Nii mõnigi pettumus leiab sügavalt hingepõhjast õnne ja rahulolu võtme ning tõuseb sellega võidukalt su energiajärve pinnale. Suure tõenäosusega hindad end aasta jooksul ümber. Sinu minapilt muutub ja hakkad end nägema uue nurga alt.

Samas võib Põhjasõlme ja Neptuuni ühendus luua olukorra, kus sind tajutakse kellegi teisena. Oled kui näitleja, keda on pandud mängima valet rolli.

Jõu väljendumise ajad: 19. august–4. oktoober; 16. november–27. detsember. Jõu kogumise ajad: 4. märts–9. mai; 1. juuli–19. august.

Raha: Alanud aasta on finantsilises mõttes suhteliselt kaootiline ja ebamäärane.

Suured riskid tuleks välistada (eriti aasta teises pooles) ning hoolikalt iga oma sammu kaaluda!

Lepingute ja tehingute puhul tuleks kindlasti kontrollida, et kõik oleks juriidiliselt igati laitmatu.

Keerulisi arenguid on ette näha ka seoses ühisvaradega ja kollektiivse omandiga. Muret võivad teha rendi- ja üürilepingud. Eriti kehtib see aasta viimase kolme kuu kohta.

Samas soosib fortuuna neid, kelle peamised teenistusallikad on seotud loomingu ja kunstiga, aga ka paranormaalsete võimetega (kirjanikud, muusikud, lauljad, poeedid, näitlejad, filmitegijad, nõiad, ravijad jne).

Märtsi algusest juuni keskpaigani moodustab Veevalaja valitseja Uraan õnneliku aspekti Jupiteriga – see on parim aeg riskide võtmiseks, samuti oma oskuste ja teadmiste rahaks tegemiseks.


KALAD 20.02 – 20.03

Suhted Rotiaasta laineharjal seilates vajad enda kõrvale sellist partnerit, kellega oleks huvitav. Sinu tundlikud uimed otsivad suhete ookeanis seda inimest, kes suudaks aktsepteerida sinu mõtteid, maailmavaadet ning ka veidrusi. Ja samas – ta peab kindlasti suutma ka omalt poolt midagi lisada. Sa ei soovi vaid tuima nõusolekut – tahad nautida särisevat mõttevahetust, isegi ergutavat vaidlust.

Samas viitab Saturni asend sinu püsisuhete solaarmajas sellele, et sinu ja partneri suhetes annavad tooni tõsised noodid, asjalikkus ja konkreetsus. Uusi suhteid ei teki sel aastal just palju, seevastu muutuvad juba väljakujunenud suhted veelgi kindlamateks.

Parimad ajad seltskonnaeluks ja flirtimiseks: 13. märts–6. aprill; 18. juuni–12. juuli; 6. august–30. august. Aasta lõpus (oktoobrist detsembrini) on sinu ja teiste vahel pingeid, mida ei tohiks üle dramatiseerida. Ära lase end mõjutada, jää kindlaks oma põhimõtetele! Samas ära põgene nende eest, kellega on võimalik asju selgeks rääkida.

Energia: Usk, lootus ja armastus – kui need on olemas, on ka tervis korras. Mitte ainult toit ja uni ei ole energia- ja jõuallikad, vaid ka muljed. Kui suudad ka muljeid ja emotsioone samamoodi nautida nagu head rooga, oled juba enda alateadvuse positiivselt ära programmeerinud. Kokkuvõtvalt – antidepressantide neelamise asemel mine parem sõpradega pubisse või ööklubisse ning lase vaim ja keha vabastavate rütmidel saatel lõdvaks! Pärast seda on pea palju selgem ning elul jälle rohkem värvi.

Energiat saad kindlasti ka loodusest, eriti nn väekohtadest. Võid enda jaoks ka täiesti uusi väepaiku välja peilida. Piisav uni – sellega ei tohi kindlasti koonerdada!

Energiat tundub olevat rohkem 4. märtsist 9. maini ja 4. oktoobrist 16. novembrini. Väsimus võib kummitada 17. veebruarist 13. märtsini ning 9. maist 1. juulini.

Raha: Edu toob loominguline ja paindlik suhtumine. Samuti on võtmesõnadeks meeskonnatöö ja omaette tegutsemise õige tasakaal. Sa võid kaotada oma töövõimest palju, kui sind sunnitakse pidevalt teistega koos olema.

Kuu lõunasõlme asend näitab võimalikku ületöötamist. Samuti peaksid leidma võimaluse, kuidas igapäevasest rutiinist välja murda – kui reeglite ja harjumuste painest vabaned, tulevad uued ideed või tehakse sulle paremaid pakkumisi. Sõpradest on sel aastal palju abi – ka materiaalset. Kingitusi sulle siiski ei tehta – kõik tuleb tagasi maksta!

Edukad ajad: 6.–30. aprill; 18. juuni–12. juuli; 30. august–24. september. Valearvestuse võimalus: 17. veebruar–13. märts; mai teine pool, juuni algus.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.